Ma mi a "menő"? Ha szereted vagy utálod Justin Biebert?
ha valaki azt mondja (pl én), hogy nem bírja, akkor leszólnak, hogy mi a baj(om) vele stb..
aki meg azt mondja, szereti, azt meg a sárga földig oltogatják.
nem tudom követni a mai "trendeket". habár én mindig is az előző tábort (vagyis akik nem szeretik) erősítettem. csak érdekelne, hogy a többség mit tud erről.
na meg hogy hirtelen a pasi rajongók száma is megugrott. mit csinált a gyerek?!
informáljatok légyszi :D
Szerintem már rohadt unalmas, hogy minden nap erről meg a direksönről szól 4-5 kérdés
Ennyit nem érnek..
Szerintem meg ne menőségből kedvelj vagy utálj valakit.
Én személy szerint az elején még szerettem. Vagyis az túlzás, de meghallgattam a számait. Mert jól tud énekelni. De ma már amiket csinál, a személyisége miatt nagyon megutáltam. De a véleményem még most is az hogy tehetséges. Amúgy meg egy bunkó paraszt.
Amúgy meg ha valaki híres lesz, olyan soha nincs hogy csak rajongói vannak. Főleg ha fiúkról van szó akikbe a lányok szerelmesek. Ott volt a Tokio Hotel. a fiúk leb*zizták őket, a lányok szerették. Aztán jött a Jonas Brothers. same. utána Justin Bieber.. same. És most a One Direction. same. Szóval ha valaki nagyon felkapott lesz az is menő ha szereted és az is menő ha utálod.
De ha már ítélkezni szeretnél ne sodródj az árral hanem legyen saját véleményed.
Pl. a Tokio Hotelre én úgy néztem hogy egy csapat német b*zi akik nem tudnak zenélni és a kis tinicsajokból élnek meg. aztán néztem róluk videókat, és láttam hogy mennyire viccesek és jófejek, és élőben még szinte jobbak mint a stúdiós felvételeken. És azóta meg tudom hogy ha valaki utálja őket csak azért van mert ugyanúgy első látásra ítélkezett mint én. mert ha jobban megismered őket szerintem nagyon szimpatikusak.
Justin Bieberrel meg pont a fordítottja volt. Kedvesnek tűnt, aranyosnak, aztán egyre több videót néztem róla csak arról győződtem meg hogy milyen beképzelt és mennyire el van szállva magától.
Szóval szerintem fontos hogy legyen egy saját véleményed és ne a tömeg után menj hiába szólnak le érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!