Ma mi a "menő"? Ha szereted vagy utálod Justin Biebert?
ha valaki azt mondja (pl én), hogy nem bírja, akkor leszólnak, hogy mi a baj(om) vele stb..
aki meg azt mondja, szereti, azt meg a sárga földig oltogatják.
nem tudom követni a mai "trendeket". habár én mindig is az előző tábort (vagyis akik nem szeretik) erősítettem. csak érdekelne, hogy a többség mit tud erről.
na meg hogy hirtelen a pasi rajongók száma is megugrott. mit csinált a gyerek?!
informáljatok légyszi :D
ne engem ítéljetek már el, NEM AZÉRT KÉRDEZTEM. csak érdekel, hogy mi van a tinik körében, mert rohadtul elegem van abból, ami itt a neten (is) zajlik:
"szeretem justint"-> fúj, hogy te milyen egy jkedmke,stb.
"utálom jb-t!"-> mi a franc bajod van vele?,stb...
DAFUCK?
Most komolyan én vagyok az egyetlen, aki felfogta a kérdező kérdését? Mert nem azért kérdezte, hogy beálljon a sorba.
Igazából szerintem nem a trendek változnak, hanem a társaság. Mikor én általános iskolás voltam, még a Tokio Hotel volt az, ami ma Bieber, és az a lányok közt menő volt, a fiúk közt ciki, de a lányok közt sem úgy volt menő, hogy csak és kizárólag. Én akkor régebbi korok zenéit hallgattam, és senki nem nézett ki a társaságból, végighallgattam, amiket mesélnek a th-ról, csak annyi, hogy ne szóljuk le egymás kedvenceit.
Ma egyetemista vagyok, és még sose hallottam, hogy valaki kiejtette volna a száján Justin Bieber nevét, de hát mi idősebbek vagyunk nála egy picit, szerintem komolyan sem vesszük. A dalszövegei meg gyermetegek, nálunk már senki nem indul be arra, hogy egy 10enéves fiú megígéri, hogy gentleman lesz, ha vele járunk....
Igazából a volt gimis ismerőseim azok, akik közt JB-t szoktuk emlegetni, általában negatív példaként. Azt hiszem, ez azért van így, mert hiába vagyunk már 20/21 évesek, mikor a Bieber-láz indult, 10enévesek voltunk, szóval még úgy átéltük, de azért inkább csak a neten, mint személyesen. A mi giminkben senki nem hallgatta. Igazából két ismerősömmel szokott csak szóba kerülni.
DE én nem szeretem azokat, akik olyasmi miatt utálják, mint pl. az öltözködése, vagy nem merik bevallani, hogy mondjuk 1 db dala jó, ha van ilyen, vagy ilyesmi. Mert én alapvetően azt utálom, hogy az arca miatt szeretik, és nem a hangjáért(ez volt a TH-val is, csak utólag megszerették a hangjukat, de ugyanazért utálni szintén baromság. Mmint aki azért utálja, mert pl. milyenek a ruhái, az semmivel sem értelmesebb ám. Én magam azért nem bírom, mert iszonyatosan gagyik a dalszövegei, ami pedig számomra fontos, és nem hiszem, hogy nagyon ért ahhoz, amivel foglakozik, de azért van hangja.
összességében az a lényeg, hogy attól függ, hány éves vagy. Ha 20
Utálkozni az agytalanoknak a habitusa. Normális ember lesz@rja azt ami nem tetszik neki, és nem foglalkozik, csak azzal ami neki tetszik.
Útálkozni divat lett manapság, ennél mélyebben nem mennék bele, lesz@rom őket is, mert nem érdekel ki mennyire agresszorkodik.
Hogy Bieberről is szó legyen. Nem jött be a gyerek megjelenése, de az as long as you love me-re jó showt nyomott
Ja én vagyok a #10 én nem rosszból írtam amit írtam, mármint nem rosszindulatból ne értsetek félre :D
de amúgy 3 opció van - szereted - nem érdekel - utálod. Ezek közül szerintem mindegyik "menőnek" mondható ha JB-ről van szó, csak attól függ hogy hol mondod. Bár manapság inkább utálni menőbb, mint ahogy észrevettem. Csak hogy eddig nem volt oka, csak féltékenységből meg előítéletből utálták, de mostmár szerintem ő is tesz annak érdekében hogy elpártoljanak mellőle a rajongói.
köszönöm a válaszokat!
valaki itt felhozta a One Directiont: velük semmi bajom, mert jó fejek és jobb hangjuk van mint JB-nek, akárki akármit mond és a dalszövegeiknek is több értelmük van... meg most nem azért, de ha a külsőt is nézem, az 1D-s srácok férfiasabbak. ezidáig nem tudtam, de ma láttam egy friss képet a bandáról és elég durva izmaik lettek... szóval ha választani kéne, rávágnám az 1D-t, Biebert akkor sem mondanám, ha fizetnének érte. nyikhaj, és az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!