Kit utáltok a Showder Klubból? Miért éppen ő?
Akiket kifejezetten utálok az a Trabarna. Nagyon unalmasak azok az autó hangok, és nem is viccesek. Meg Bruttit vagy kit.
Akiket szimplán nem szeretek: Csenki Attila, megvalamelyik új, most nem jut eszembe a neve. (kövér, és tüskés haja szokott lenni)
A többit bírom.
Ja, és a kedvenceim: KAP, Kiss Ádám, Hadházy, és persze Kőhalmi.:D
Én mindenkit kedvelek. Amióta van az új szereplő, * Kormos Anett * őt is nagyon. Annyira aranyos nő, kész vagyok tőle. :)
Hadházit: nagyon szeretem. Imádom, amikor mosolyog. Olyan őszintén és elsöprően tud mosolyogni, ritka az ilyen! Á, imádom azt az embert! :D
Trabarnát : sokszor már én is unom. Viszont ahogy a forma 1-es autót utánozta a múltkor, az fenomenális volt.
Litkai: Szerintem róla lemaradtam, megnéztem kicsoda, de nem emlékszem rá.
Kőhalmi: Nagyon szeretem, számomra nem erőltetett!
KAP & Kiss Ádám: szeretem őket, gyakorlatilag ők jelentik a Showder clubot. :)
Aranyosi: Nekem annyira nem jön be a stílusa, illetve amiket vág pofákat. De sokszor viccesnek találom az ő előadását is.
Szupkay: Tényleg, ő a maciarc! Jó ideje nem hallottam róla. Nincs bajom vele, de semmi extra.
Felméri: Jaj, őt is nagyon szeretem!
Mogács: Nem a kedvencem, de amúgy meg szoktam nézni.
Csenki: Én őt nem nagyon kedvelem, de néha vicces.
Bruti: Engem sem fogott meg, de voltak még így egy páran a kevésbé ismertek közül. Úgy értem, akiket nem gyakran látunk a Showder clubban. Na persze nyilván nem egyszerű az első fellépés, biztos izgulnak is rendesen.
Somogyi: Én szeretem, bár néha kissé kilóg a sorból. Azt hiszem, ő az aki parodizál, ugye? Na most a többiek inkább sztorikat mesélnek, ezért is kicsit más. De amúgy szórakoztató.
Dombóvári: Na ez az! Nem jutott eszembe a neve. Én őt nagyon nem szeretem, mert nem találom viccesnek, idegesít. Néha olyan hülyeségeket tud beszélni, ami nem is úgy van. Ostobaságokat. Ez számomra nem vicces, mivel én értem az összefüggéseket és tudom, hogy amivel poénkodik az nem is úgy van.
Nem tudom, ki maradt ki mert én névről nem ismerem, max a Kőhalmit, Hadházit és Kapot, Kiss Ádámot. A többiek nevét beírtam a googleba aztán képről már tudtam, hogy kiről van szó :))
De azt hiszem, tudok egy újat mondani!
Szöllősy-Csák Gergely: szeretem, bár annyira elsöprően nem vicces. Nem olyan dinamikus. De azért bírom.
Érdekes, hogy Hadházi mosolya ennyire megosztó. :)
Örömmel olvastam, hogy a kérdező is ennyire odavan érte. Eddig nem találkoztam senkivel, aki így gondolta volna. Tök jó. :)
Amúgy nem tudja valaki, hol lehet megnézni a legutóbbi részt?
Sajnos nehéz napom volt és az első 3 perc után elaludtam. Persze pont akkor ébredtem fel, amikor véget ért, mindig így szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!