Kit utáltok jobban? SP-t vagy FLUOR-t?
Szerintem mindkét gagyi énekes egy jelentéktelen celeb.
Kritikán aluliak !
Nem utálom egyiket se. Fluornak még gyakorolnia kell,de SP profi. Ja és nem 11 éves vagyok,hanem
25.
Pfujj..:D
Mindkettőt utálom.
És szerintem egyik se profi.:D
De mindegy.. azthiszem SP.
12/L
Hát itt tartunk... Huszonéveseknek nincs ízlésük, és nem tudják értékelni az igazi zenét! Azt még valahogy megértem, hogy 12-13 évesek szeretik, mert ők befolyásolhatóak. Ami a divat, nekik az a jó. És ez a szülőktől is függ... Van, akit nem érdekel, hogy a gyereke mit hallgat, végül is az ő döntése. De egy gyerek azt hallgat, amit mutatnak neki. A lányok ezzel tartoznak össze. A zenei "Ízléssel". Ha 5 lányból 4 már nem szeretné Sp-t, akkor az 5. sem fogja. És ez a baj.
Nekem kiskorom óta rock zenét mutattak a szüleim. De a barátnőm nem szereti a rockot... De nem érdekel! Kialakult az ízlésem, amit nem lehet befolyásolni. Őszintén lesz.rom, hogy a rock nem divat!
Persze, én sem vagyok annyira szűk látáskörű... Néha hallgatok vidám, táncolós zenéket... De nem tartom jónak őket. Sp és Fluor számait pedig zenének sem mondanám. Egy rock számban (a jó félében) vannak hangszerek (Gitár,basszusgitár,dob...), nem 2 hangból álló (ami Sp-éknél még hamis is...) szóló és értelmes szöveg.
Mert szerintem az, hogy "Mizu?" Az nem értelmes.
Mert jó, egy buliban még elmegy az ilyen zene. Azzal nincs bajom. Az sem gáz ha valaki hallgatja. De ne higgye, hogy ez a jó zene.
Ha valaki azt hiszi, hogy én a rock alatt kemény metált értek, ami csak arról szól, hogy dobhártya átszakító hangossággal püfölik a dobot és hozzá ordibálnak, az téved... Hanem pl. ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4
Persze nem ez a legjobb szám... De jó! Próbáljátok meg figyelni külön-külön a dobot, a gitárt, az éneket... Lehet, hogy egyszer majd megértitek...
12/L
Mennyire király már, hogy ilyen szívesen foglalkozik mindenki azzal, amit utál.
De javaslom, hogy inkább próbáljátok ki azt, amit én is csinálok: amit nem szerettek, azt szarjátok le, és inkább próbáljatok azzal foglalatoskodni, amit szerettek. Sokkalta kellemesebb.
(Mellesleg csak azt lehet utálni, amit jól ismertek. És nekem az is elég meredeknek tűnik, hogy ti mind annyira belemerültetek a két előadó munkásságába, hogy képesek vagytok olyan kijelentést tenni, miszerint utáljátok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!