Mit utáltok Ashley Tisdale-ban, Brad Pitt-ben, Miley Cyrus-ban, Vanessa Hudgens-ben?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 16:19
1/23 anonim válasza:
azt h.a csapból is ők folynak...
2/23 anonim válasza:
Brad Pit hogy illik a képbe?
én nem utálom őket amúgy
3/23 anonim válasza:
azt,h mindannyian beképzeltek...
4/23 anonim válasza:
Ashlee-hülyep*csa.
Mileyt gyűlölöm:D
kb 16(vagynem)évesen gitárokat tör,úgy nyavalyog mint egy fogyatékos..Meg olyan klipet csinál h már nagy világsztár:DD
Vanessába különösebben semmit.
5/23 anonim válasza:
Vanessa nem szimpi,egy beképzelt ...!
Ashley-vel nincs bajom habár a HIgh School musical forgatása óta elszállt magától.
Miley Cyrus jobb színész mint énekes.A klipje szar valóban ugy csinál mintha egy közkedvelt világsztár lenne.Ő is eléggé kivan magától.
Brad pitt nem az esetem:P nincs vele bajom,különösebben nem foglalkoztat.
6/23 anonim válasza:
Nem ismerem őket,így nem is ételem el őket csak úgy.
7/23 anonim válasza:
ashleyvel és vanessával van csak baj.. velük meg az, h szerepeltek 3 szaros filmben és minden fiatalnak a példaképeik lettek, holott SEMMIT nem tettek le az asztalra. nem sztárok innentől kezdve nem értem miért kell sztárolni őket. a 3 részes hsmtől nem lettek valakik.
8/23 anonim válasza:
Brad Pitt tényleg kakukktojás több szempontból is. Szerintem egyébként mindenegyik túl van sztárolva. Többnek látszanak, mint amik. Bradnek azért van egy jó pár jó filmje, szóval én nem tenném a többi mellé. Én azt nem értem, hogy ki és miért kezdte elkezdeni sztárolni ezeket a lányokat. Én mikor gyerek voltam ugyanúgy néztem sorozatokat, de a főszereplők nem lettek sztárok...ma mindent el lehet adni a 12-14 éves korosztálynak. Egymást meg ezeket a "sztárokat" majmolják és azt hiszik, hogy ettől nagy lányok. Az ilyen Miley Cyrus-félék kinéznek és legalább 28 évesnek. Miért kell úgy viselkedni, mintha idősebbek lennének? Majd ha 28 éves lesz, szeretne 16 lenni.
9/23 anonim válasza:
nekem csak vanessával van bajom, ashley-t bírom, a többi meg közömbös
10/23 anonim válasza:
Brad Pittel semmi bajom. A legtöbb filmje nagyon tetszik, ő maga meg jó színész. Nem értem, hogy került a képbe.
A többi meg beképzelt hülye p...a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!