Mit utáltok Ashley Tisdale-ban, Brad Pitt-ben, Miley Cyrus-ban, Vanessa Hudgens-ben?
Nem értem Brad Pitt,hogy jön ide.Ő normális,de Miley,Vanessa nem nevezhetők "sztároknak",mert csak egy filmben van sorozatban szerepletek és ettől még nem lesz senki sztár csak ismert...túl nagy dobra verték őket...
De Ashleyvel nincs semmi bajom.
Én egyiket sem utálom, mert azért mindnyájan tehetségesek, de tényleg túlzás amit ezek körül a tizenévesek körül levágnak. mintha nem is tudom kik lennének...
Brad Pitt-et viszont kifejezetten kedvelem.;)
Nem tudom. Pitten kívül a többi így névre nem rémlik.
De Pittel sincs semmi bajom, tök közömbös a létezése számomra.
Brad Pittel nincs bajom. Mileynak tetszenek a számai de nem érdekel különösebben. Ashley az olyan semmilyen a számomra. Vanessa..nocomment. Gyűlölöm mert olyan rohadt beképzelt..Hát k*rva sokat tett le az asztalra három filmet. Adja a jókislány magáról meg meztelen képeket csinál -.- Meg azok a fejek amiket betud vágni..
a szeme sem áll jól. r*banc.. -.-
mileybesemit
ash ba semmit
brad pit et nemanyiraismerem(jókbismeremdenemvokrajongó)
vanessába mindent :D , na ó hoszú a haja az a jóXD:PD::D:):)
Ashley Tisdale-ét imádom!Branda elmegy!Mileyba:azth ogy miyen képeket rakot fel?Meg pircing is?Gyagyás lett a zizi!Vanessa:hát kb ugyan ez de nem anyira mint Miley-t!
Sztem Nessa már kezd megjavulni!:)
Vanessa egy hülye p*csa
Brad Pitt egy idióta öreg majom , am se bírom mert elhagyta Jennifer-t -.-
Miley: ő jófej szeretem
Ashley .. ő nagyon aranyos és tehetséges ..♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!