Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit utáltok Ashley Tisdale-ban...

Mit utáltok Ashley Tisdale-ban, Brad Pitt-ben, Miley Cyrus-ban, Vanessa Hudgens-ben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 16:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
brad pitt-et azért irtam mert nincs nagy hibái hátha nektek még is van valami bajotok vele kiváncsi volt hogy van akinek valmi baja van vele
2009. máj. 20. 17:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem Brad Pitt,hogy jön ide.Ő normális,de Miley,Vanessa nem nevezhetők "sztároknak",mert csak egy filmben van sorozatban szerepletek és ettől még nem lesz senki sztár csak ismert...túl nagy dobra verték őket...

De Ashleyvel nincs semmi bajom.

2009. máj. 20. 18:52
 13/23 A kérdező kommentje:
MÁR MONDTAM:brad pitt-et azért irtam mert nincs nagy hibái hátha nektek még is van valami bajotok vele kiváncsi volt hogy van akinek valmi baja van vele
2009. máj. 21. 19:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én egyiket sem utálom, mert azért mindnyájan tehetségesek, de tényleg túlzás amit ezek körül a tizenévesek körül levágnak. mintha nem is tudom kik lennének...

Brad Pitt-et viszont kifejezetten kedvelem.;)

2009. máj. 23. 22:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Pitten kívül a többi így névre nem rémlik.

De Pittel sincs semmi bajom, tök közömbös a létezése számomra.

2009. máj. 24. 23:46
 16/23 anonim ***** válasza:

Brad Pittel nincs bajom. Mileynak tetszenek a számai de nem érdekel különösebben. Ashley az olyan semmilyen a számomra. Vanessa..nocomment. Gyűlölöm mert olyan rohadt beképzelt..Hát k*rva sokat tett le az asztalra három filmet. Adja a jókislány magáról meg meztelen képeket csinál -.- Meg azok a fejek amiket betud vágni..

[link]

a szeme sem áll jól. r*banc.. -.-

2009. aug. 8. 21:41
 17/23 A kérdező kommentje:
ashley noooocoment!!!!!!!!!!!!!4 vanessát hagyhatod békénn!! szebb nálad és engem nem izgatnak a képei
2009. aug. 9. 18:34
 18/23 anonim ***** válasza:

mileybesemit

ash ba semmit

brad pit et nemanyiraismerem(jókbismeremdenemvokrajongó)

vanessába mindent :D , na ó hoszú a haja az a jóXD:PD::D:):)

2010. jan. 13. 19:40
 19/23 anonim válasza:

Ashley Tisdale-ét imádom!Branda elmegy!Mileyba:azth ogy miyen képeket rakot fel?Meg pircing is?Gyagyás lett a zizi!Vanessa:hát kb ugyan ez de nem anyira mint Miley-t!

Sztem Nessa már kezd megjavulni!:)

2010. febr. 9. 16:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Vanessa egy hülye p*csa

Brad Pitt egy idióta öreg majom , am se bírom mert elhagyta Jennifer-t -.-

Miley: ő jófej szeretem

Ashley .. ő nagyon aranyos és tehetséges ..♥♥

2010. jún. 16. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!