Kit utáltok a Showder Klubból? Miért éppen ő?
Őőő.. igazából utálni senkit se, mert mindegyiket meghallgatom, csak van aki úgy annyira nem nőtt a szívemhez :DDD
pl. Szupkay.. jajj fél év alatt 3szor láttam fellépését, mindig ugyanazt hallottam..TV-ben is ismételt..meg nemtudom valahogy a stílusa nem fekszik..
Régebben Felmérit sem bírtam de rájöttem h neki is megvan a sajátos stílusa ami így elsőre nem mindig esik le de ahogy többször megnéztem a fellépéseit egyre jobban megtetszett :D
Nem értem egyébként, a többi akit felsoroltak sztem mind nagyon jó :P
Kicsit erős kifejezés az,hogy utálat...
Egyiket sem utálom,de kevésbé kötnek le/szórakoztatóak számomra:
- Trabarna (unalmasak ezek az autóhangok)
- Felméri Péter
- Szupkay Viktor
- annyira Hadházyt sem bírom
De persze nekik is vannak olyan poénjaik,amik tetszenek.Viszont egyiknél sem volt még olyan,hogy a színpadra lépéstől egészen a végéig lekötött volna.
Ellenben Kőhalmival,Kiss Ádámmal és KAP-pal,akiken az elejétől a végéig jól szórakozom :-))
Aranyosi Pétert nagyon nem szeretem,mert ócskák a poénjai,és szokott komplett vicceket is elmesélni,amit mondjuk valakitől hallott,vagy olvasott az újságban.És nagyon eröltetett is.
Dombóvárit is gyűlölöm,mert állandóan saját maga megalázásával akar nevetést kicsikarni a közönségből,meg mindig a súlyáról, a nőkkel folytatott sikertelen viszonyáról beszél.
Felméri Pétert már kicsit kevésbé gyűlölöm,mert neki azért akadnak jó poénjai,de ő se valami nagy szám.
Hadházy és Somogyi András is szar szerintem,előbbi azért,mert mindig mosolyogva adja elő a vicceit,utóbbi pedig azért,mert mindig ugyanazokat az embereket parodizálja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!