Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kit utáltok a Showder Klubból?...

Kit utáltok a Showder Klubból? Miért éppen ő?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 12:54
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Őőő.. igazából utálni senkit se, mert mindegyiket meghallgatom, csak van aki úgy annyira nem nőtt a szívemhez :DDD

pl. Szupkay.. jajj fél év alatt 3szor láttam fellépését, mindig ugyanazt hallottam..TV-ben is ismételt..meg nemtudom valahogy a stílusa nem fekszik..

Régebben Felmérit sem bírtam de rájöttem h neki is megvan a sajátos stílusa ami így elsőre nem mindig esik le de ahogy többször megnéztem a fellépéseit egyre jobban megtetszett :D

Nem értem egyébként, a többi akit felsoroltak sztem mind nagyon jó :P

2010. márc. 14. 22:23
 32/48 anonim ***** válasza:
Csenkit, amióta láttam, hogy nyilatkozott valamelyik magazinba, és utána kiderült, hogy mindenről hazudott benne.
2010. márc. 31. 15:37
 33/48 anonim ***** válasza:
15:37 konkrétan mire gondolsz?
2010. márc. 31. 15:55
 34/48 A kérdező kommentje:
arra én is kíváncsi lennék :)
2010. ápr. 26. 14:01
 35/48 anonim ***** válasza:
47%

Kicsit erős kifejezés az,hogy utálat...

Egyiket sem utálom,de kevésbé kötnek le/szórakoztatóak számomra:

- Trabarna (unalmasak ezek az autóhangok)

- Felméri Péter

- Szupkay Viktor

- annyira Hadházyt sem bírom

De persze nekik is vannak olyan poénjaik,amik tetszenek.Viszont egyiknél sem volt még olyan,hogy a színpadra lépéstől egészen a végéig lekötött volna.

Ellenben Kőhalmival,Kiss Ádámmal és KAP-pal,akiken az elejétől a végéig jól szórakozom :-))

2010. jún. 8. 15:55
 36/48 anonim ***** válasza:
na a comedy centralosok elég gagyik, pl brunti vagy ki... egyszerűen nem szimpatikus. de trabarna se a legjobb
2010. jún. 8. 17:30
 37/48 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények az egyszer biztos. :) Köszönöm a válaszokat! A CC-seket én se nagyon csípem..
2010. jún. 14. 14:52
 38/48 anonim ***** válasza:
Somogyi András és TraBarna. Valamiért az ő humoruk nem jön be.
2010. aug. 11. 14:31
 39/48 anonim ***** válasza:
0%

Aranyosi Pétert nagyon nem szeretem,mert ócskák a poénjai,és szokott komplett vicceket is elmesélni,amit mondjuk valakitől hallott,vagy olvasott az újságban.És nagyon eröltetett is.

Dombóvárit is gyűlölöm,mert állandóan saját maga megalázásával akar nevetést kicsikarni a közönségből,meg mindig a súlyáról, a nőkkel folytatott sikertelen viszonyáról beszél.

Felméri Pétert már kicsit kevésbé gyűlölöm,mert neki azért akadnak jó poénjai,de ő se valami nagy szám.

Hadházy és Somogyi András is szar szerintem,előbbi azért,mert mindig mosolyogva adja elő a vicceit,utóbbi pedig azért,mert mindig ugyanazokat az embereket parodizálja ki.

2010. aug. 16. 23:27
 40/48 A kérdező kommentje:
Ezt jól összeírtad :) köszönöm a választ! Sok igazságot írtál le...
2010. szept. 1. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!