Hű, hát a régi csomagolásában jöhetne. :D (oda meg vissza voltam érte)
De ahogy most kinéz... sírva futnék el. :(
2013. okt. 9. 15:11
22/29 anonim válasza:
Én most kattantam rá totál a TH-ra,és az egykori Billért odavagyok!!tudjátok,a hosszú haj,rockercuccok XD le nem feküdnék vele,hisz 10 évvel fiatalabb vagyok,de ha visszapörgethetném az időt,akkor simán járnék vele XD
ja,és Tom is nagyon bejön
2013. okt. 23. 18:53
23/29 anonim válasza:
Persze, minden további nélkül. Hatalmas szexuális kisugárzása van a seácnak. Mondjuk nekem is jobban tetszett a fekete, hosszú hajjal, meg ez a szőke hosszú sem volt rossz, de nekem ez a nagyon rövid, pár milis/centis kiadás nem jön be. Meg az a fránya karika sem hiányozna az orrából.
21l
2013. dec. 27. 02:07
24/29 anonim válasza:
Kizárt dolog. :DD Kinézném belőle, hogy még mindig szűz. Amúgy a "régi énjüket" bírtam, most hogy felnőttek lettek hát... nem is tudom. Szerintem némileg el vannak szállva maguktól. Fiatalon is lehet, hogy el voltak, de akkor kialakítottam róluk egy képet, úgyhogy a best banda volt. :DD Olvastam róluk pár dolgot, meg hallottam is tőlük interjúban, amitől elment a kedvem a srácoktól, és van pár dolguk, ami szerintem már a szánalmas kategória. De a zenéjük jó, most is épp őket hallgatom.
2014. febr. 14. 22:33
25/29 anonim válasza:
Mik azok a dolgok amitől elment a kedved tőlük? mit hallottál? Melyik interjúban?
2014. febr. 15. 13:19
26/29 anonim válasza:
Szerintem pont most nincsenek elszállva maguktól :D Az meg hogy felnőttek lettek... nézd meg ezt:
azt én is akarom tudni ha lehet h miért ment el a kedved :))? :) kiváncsi vagyok :) bolond mind az tuti igaza van az utsó hozzászólónak :D
2014. márc. 6. 18:55
28/29 anonim válasza:
Én nemrég lettem "rabja" a Tokio Hotelnek Pontosabban 2013 szeptember óta nem tudom egyszer csak youtube-n zenéket kerestem és megtaláltam a TH-t és egyből rá kattantam :) Azóta imádom őket! Szerintem régen és most is jól néz ki Bill bár bevallom van 1-2 olyan öltözéke amit nem igazán díjazok de akkor is valami engem megfogott Billben és nem kifejezetten a stílusa miatt!! Úgyhogy lefeküdnék vele sőt még lehet Tommal is bár nem gáz most sem Tom de a régi énje viszont Tomnak nekem jobban bejött! Viszont Tom után elvégeztetnék bizonyos teszteket :D
2014. máj. 17. 03:25
29/29 anonim válasza:
Minden további nélkül, örömmel adnám meg magam az ikrek bármelyikének :D Rajta van a dolog a bakancslistámon is:DDD (najó, azért nem...de tényleg benne lennék)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!