Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek hogy voltak jobbak?

Szerintetek hogy voltak jobbak?

Figyelt kérdés
Így: [link] vagy így: [link]
2012. jan. 6. 13:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy nektek mi a véleményetek a TH-ról?
2012. jan. 6. 14:14
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Talán az első képen, de mindkettő jó igazából. Meg nem nézhetnek ki ugyanúgy életük végiég, mert ők is felnőnek, meg gondolom egy idő után nekik is unalmas lenne egyfajta kinézethez ragaszkodni.

A TH a kedvenc együttesem, imádom őket is meg a zenéjüket is:D

2012. jan. 6. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

Hát ha tapintatos választ kérsz, akkor nem az én korosztályom, ha az őszintét, akkor rosszul vagyok tőlük.

De ezért ne pontozzál le légyszi, csak válaszoltam a kérdésedre :)

2012. jan. 6. 17:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen tuddom ! :) Én ish imádom őket! Csak kiváncsi vagyok hogy mások hogyan gondolják!:) Am meg az első képen ezért jobbak mert ott még ilyan kis cukik(különösen Tom) , a második képen meg azért jobbak mert ott már felnőttesebbek és érettebbek(?) ish:D
2012. jan. 6. 17:39
 5/13 A kérdező kommentje:
17:37 nem pontozlak le:) Ez a te véleményed és én ezt megértem:) Nem tetszhetnek mindenkinek.
2012. jan. 6. 17:41
 6/13 anonim ***** válasza:
amúgy, a vörös hajú gyerek, aki a bal oldalon áll, ha rövid, férfias lenne a haja, némi borostával,esküszöm tetszene :D
2012. jan. 6. 19:08
 7/13 A kérdező kommentje:
19:08 Mármint Georg? :D Sztem is arii:)) De nekem inkább Tom jön be(fekete fonott haj)..:)
2012. jan. 6. 19:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Vagy az első képen a raszta hajú akin olyan nagyon bő ruhák vannak és cukin mosolyog..:D
2012. jan. 6. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:

szürke póló, fehér gatya, hosszú sima vörös haj :)

azt remélem nem várod el, hogy a nevét tudjam, mivel nem csípem őket :D

2012. jan. 6. 19:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen az Georg! :) És nem nem várom el:D
2012. jan. 6. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!