Ilyen büdin, izzadtan, igénytelenül is lefeküdnél Britney Spearsel?
Figyelt kérdés
Beperelte Britneyit a volt testőre, mert meztelenűl és drogosan akarta sexuálisan zaklatni őt. Elmondása szerint, Britney napokig nem mosakszik, arcot sem mos és dezodórt sem használ, amikor bedrogozik és mellette antidepresszánsokat is szed. Hangosan pukizik és nagyon igénytelenül néz ki, büdös is, így akarta megerőszakolni a szegény testőrét. Mellesleg gyermekeit is veri és olyan ételt ad nekik direkt, amiről tudja hogy allergiások rá.
Kellene neked így is Britney ? Akár egyetlen éjszakára is ?
2013. jan. 25. 21:19
1/7 anonim válasza:
Meg hát, a kedvéért én is megmosnám a faszómat XD
2/7 A kérdező kommentje:
De ő nem mosná meg a popóját se.
2013. jan. 25. 21:24
3/7 A kérdező kommentje:
Így már nem kóser, igaz ?
2013. jan. 25. 22:17
4/7 anonim válasza:
Engem speciel nem érdekel. Alávetném magam a kínnak:)
5/7 anonim válasza:
Nem számít! Én is vagyok olyan büdös, amilyen ő lehet.
7/7 anonim válasza:
Miert ne lehetne szeretni valakinek a testszagat ha megizzad?Nagyon értelmes lehetsz. Vegyel magadnak guminot vagy mufaszt, ha nem akarsz szagokat, nekem jo lesz Britney!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!