Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Marilyn...

Mi a véleményetek Marilyn Mansonról?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szeretni a zenéjét, de azon gondolkozom, hogy inkább nem hallgatom. Egyrészt lehet, hogy rossz hatással van rám, másrészt pedig úgy érzem ő egy rossz ember. A drogozást népszerűsíti, a gyilkosságot, az öngyilkosságot, az önzőséget, a szexmániát. Hogyan lehet egy ilyen emberből idol? A múltkor azt hallottam, hogy azért vetete ki a lengőbordáját, hogy le tudja szopni magát. Mikor megkérdezték tőle, hogy jótékonykodik-e az afrikai gyerekek részére, azt válaszolta, hogy "megengedem, hogy kiverjék". Egy szégyen ez az ember és van egy csomó pénze. Mit a véleményetek róla? Szerintetek a rockerek általában ilyen rossz emberek? Gondolom nem beteg, ha már eljutott idáig, de azért valami baja csak van, szerintetek?

2013. máj. 22. 19:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Vedd meg az életrajzi könyvét, olvasd végig és meglátod a végében oda van írva, "hogy a rajongók által terjesztett pletykák" és Marilyn meg is cáfolja őket! Nem igazak ezek a hírek. Amúgy szerintem szexi :DD
2013. júl. 11. 10:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor határoztad el,hogy ezt a kérdést felteszed??Miután végigolvasgattad a pletykákat róla???Már ne is haragudj,de ez akkor értelmetlen volt.Főleg,ha még ráadásul nem tudod elfogadni a válaszok igazságát.13 éves vagyok,Manson-t kb. fél éve hallgatom,nem hinném,hogy rossz hatással lenne rám...Nem igazán érdekel,hogyha most azt fogod mondani,hogy mit tudhat ez a kis csicska,de Marilyn nem rossz ember.És nem kell általánosítani.A rockerek sem azok.Nem merültem annyira bele a témába,de azt meg tudom érteni,a társadalom nagyobb részével szemben,hogy ő nem akarja az embereket öngyilkosságra buzdítani...a dalait pedig minden ember máshogy értelmezi...És különben is,hogyha erre ösztönözne,még élne???Lehet,hogy tönkretette magát a drogokkal és a piával,de ezt nem akarja a rajongóinál is elérni.

Ja,és erre:Mikor megkérdezték tőle, hogy jótékonykodik-e az afrikai gyerekek részére, azt válaszolta, hogy "megengedem, hogy kiverjék".

csak annyit,hogy érdekes humora van,ennyi az egész....

2013. aug. 10. 17:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha neked ez humor, akkor gratulálok. Igen, tényleg erre gondoltam, hogy mit tudhat erről egy 13 éves. :D A válaszod alapján tényleg 13 éves vagy. :D
2013. aug. 11. 06:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján már most többet értek meg a témából...
2013. aug. 15. 20:05
 15/18 A kérdező kommentje:
ahogy gondolod, de veled nem vitatkoznék :D
2013. aug. 16. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem Marilyn Manson rossz ember, olyan dolgokat, tesz vagy mond, ami nem helyes. Igazából már bármit bevállal, csakhogy pénze legyen belőle. De szerintem , este amikor lemossa a sminkét, és nincs ott senki, akkor nagyon egyedül van, aki szereti szeresse, de alapvetően árad belőle, a szarjatok a világra, meg a viselkedési normákra... Így nem működhetnek a dolgok....
2013. szept. 11. 16:26
 17/18 LilikeHelloKitty ***** válasza:
100%
tokeletes. ennyi
2014. jún. 18. 11:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Mikor először megláttam,fostam ezerrel XD

Eléggé...hát érdekes személyiség,és nagyon megosztó.Mindenesetre én maradok a szolidabb zenénél :D

2014. okt. 30. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!