Mi a véleményetek Marilyn Mansonról?
Mikor határoztad el,hogy ezt a kérdést felteszed??Miután végigolvasgattad a pletykákat róla???Már ne is haragudj,de ez akkor értelmetlen volt.Főleg,ha még ráadásul nem tudod elfogadni a válaszok igazságát.13 éves vagyok,Manson-t kb. fél éve hallgatom,nem hinném,hogy rossz hatással lenne rám...Nem igazán érdekel,hogyha most azt fogod mondani,hogy mit tudhat ez a kis csicska,de Marilyn nem rossz ember.És nem kell általánosítani.A rockerek sem azok.Nem merültem annyira bele a témába,de azt meg tudom érteni,a társadalom nagyobb részével szemben,hogy ő nem akarja az embereket öngyilkosságra buzdítani...a dalait pedig minden ember máshogy értelmezi...És különben is,hogyha erre ösztönözne,még élne???Lehet,hogy tönkretette magát a drogokkal és a piával,de ezt nem akarja a rajongóinál is elérni.
Ja,és erre:Mikor megkérdezték tőle, hogy jótékonykodik-e az afrikai gyerekek részére, azt válaszolta, hogy "megengedem, hogy kiverjék".
csak annyit,hogy érdekes humora van,ennyi az egész....
Mikor először megláttam,fostam ezerrel XD
Eléggé...hát érdekes személyiség,és nagyon megosztó.Mindenesetre én maradok a szolidabb zenénél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!