Mi a véleményetek Marilyn Mansonról?
Én birom a tagot, meg a zenéjét is :)
22/L
Szeretem a hasonló stílusú zenéket,de Manson már túlságosan "divatember" lett. Szerintem a sablon Manson-Slipknot-Tcs (mondhatnám hogy martensbakancs-málhazsák-bandáspóló) rockerek semmivel sem különbek a divatcicáknál.
15/L
Szeretem a hasonló stílusú zenéket,de Manson már túlságosan "divatember" lett. Szerintem a sablon Manson-Slipknot-Tcs (mondhatnám hogy martensbakancs-málhazsák-bandáspóló) rockerek semmivel sem különbek a divatcicáknál.
^^
mi az hogy divat ember lett? és az mi hogy a rockerek semmivel sem különbek a divatcicáknál? tudod Te egyáltalán hogy miről beszélsz?:O
Nézz már rá egy divatmajomra meg egy vérbeli rockerra...
Ráadásul Manson nem divatember, igenis jó számai vannak, és imádom.
-egy Mansonista lány-
A mindenki által leszavazott antimansonos vagyok.
Kedves Mansonista!
Nem látok különbséget aközött hogy a 12 éves "de-nagyon-kemény-leszek-én-most" kisleányka bevásárol a Ciánkáliban bakancsból,szegecses karkötőből és bandáspólóból vagy a 12 éves "de-b@szott-jól-fogok-én-kinézni-kár-hogy-agyam-nincs" plázacicanövendék anyut kifosztja hogy Gucci napszemüvege meg Converse táskája legyen.
A legtöbb "mai rocker" ugyanúgy mainstream és közhelyes mint azok akiket lenéznek hogy őkigennaőkplázacicákfujjfujjrohadjonlealábuk. A gótokról meg már ne is beszéljünk,azt hiszik magukról hogy hű de egyediek,közben szinte mind egy sémát követ: bakancs,szoknya,fűző,keresztek,csipke,fekete ipari mennyiségben.
Ennek ellenére tisztelem és kedvelem azokat a gótokat/rockereket/punkokat/alterosokat/industrialosokat/cyber gótokat akik úgy tudják a stílust képviselni hogy nem csak a duma marad meg abból hogy ők eredetiek hanem tényleg új dolgokat találnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!