Fiúk/Lányok! Miért nem szeretitek Justin Biebert?
Jó, én azt megértem, hogy furán öltözködik, és hogy kicsit EGO (ki nem lenne az, ha 19 évesen több milliója lenne..?), de már nem lányos a hangja, és a haját is levágták. Akkor miért utáljátok? Lehetőleg a válaszotokat indokoljátok meg! Köszi :)
15/Belieber
A zenetörténelemben egyszerűen egy senki, és mégis egy húdenagy tehetségnek tekintik... És milliókat kap, mert elkornyikál valami borzalmat. JB így, JB úgy, JB ezt csinálta, JB azt csinálta, ne bántsátok szegény JB-t. A csapból is ő folyik, így érthető, hogy az emberek megunják, megutálják. Miért imádnak ennyien egy ilyen tehetségtelen, öntelt gyereket? Szinte már sajnálom, hogy ilyenné tette a média. Mert nem tudom megérteni, hogy miért öltözködik ilyen b*zisan, hogyha nem az? A válasz az, hogy a média tette ilyenné.
Elnézést a nyers fogalmazásért, ha a kérdezőnek rosszul esne.
Tehetségesnek tartom, de helyesnek egyáltalán nem. Ízlés dolga.
Nem utálom, de nagyon idegesítő hogy minden újság csak arról szól, hogy füvezett, meztelenkedett.. oké hogy történtek az életében gondok, de ne így hívja fel magára a figyelmet.
Meg nem tetszik ez a metroszexuális öltözködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!