Ti szeretitek Justin Biebert?
Nem szeretem.
Nálam másnál kezdődik a valódi tehetség....
20/L
Én sem szeretem, egyáltalán nem az én ízlésem a gyerek, a rajongóitól meg egyenesen kivagyok, tisztelet és becsület a kivételnek.
Véleményem szerint (te akartad tudni) elég rossz módon használja ki a hírnevét. Milliók néznek fel rá, ő pedig annyit ért el, hogy amikor (mellesleg elméletileg hamis) képek kerülnek fel róla az internetre, amin drogozik, a rajongói szétspammelik a Twittert, azzal fenyegetve a fiúkát, hogy addig fogják vagdosni az ereiket, amíg le nem áll a drogról. Ezzel poént csinálva az általuk "büdös emós"oknak hívott emberekből, akik tényleg ilyen problémákkal küzdenek.
A számait meg ilyenjeit nem szeretem, mint mondtam, nem a stílusom, és egész sikeresen el tudom kerülni.
Nem akartam senkit megbántani, csak a véleményem... :D
15/L
Imcsizeeem, nagyon cukcsi és életem szerelmeeee.Hihetetlenül imájdom úgy aho van <333333333
Az egész jelenséget utálom, lehet, hogy van hangja, de teljesen átlagos. Nem hiszem el hogy miért van egyáltalán ott a zeneiparban.. Phujjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!