Szeretitek Justin Biebert? És ha nem, miért?
Figyelt kérdés
kíváncsi lennék, miért nem kedvelitek Justint. Csak nem féltékenyek vagytok? xd2013. márc. 1. 14:45
22/26 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben.
2013. márc. 10. 06:32
23/26 anonim válasza:
Én nem utálom. 1-2 száma elmegy, a Boyfriendet még szerettem is. De egyébként nem szimpatikus nekem ez a 'szépfiú' image, valakinek bejön, valakinek nem. Én az utóbbiak közé tartozom.
24/26 anonim válasza:
Igazából, hogy őszinte legyek, egyáltalán nem bírom mert irritáló. A hangja jó, de nem nagyon jó, amiért milliók rajonghatnának érte. A számai és a klipjei sekélyesek, tömegcuccok. El van telve magától, miközben próbálja a tökéletes, kisfiús, vérbeli romantikus képét megformálni a kislányokban/nőkben.
És nem, nem vagyok féltékeny. Attól még hogy nem tudok főzni, tudom milyen a szar kaja.
25/26 anonim válasza:
Azért nem kedvelem, mert az értelmi szintje kb. mint a Sz*remberé. Violettát is ugyanezért nem szeretem.
26/26 Lilly203 válasza:
Ha csak kötekedsz minek írod ki a kérdést???? Ezért utálok minden jb rajongót.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!