Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szeretitek Justin Biebert? És...

Szeretitek Justin Biebert? És ha nem, miért?

Figyelt kérdés
kíváncsi lennék, miért nem kedvelitek Justint. Csak nem féltékenyek vagytok? xd
2013. márc. 1. 14:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
mert egy producer találta ki, hogy kiszedje a kislányok pénzét. igazából én nem utálom, mert ő csak egy báb. inkább szánom.
2013. márc. 3. 11:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem szimpatikus. Biztos te is vagy így valamelyik másik "sztárral".
2013. márc. 3. 13:16
 13/26 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2013. márc. 3. 14:11
 14/26 anonim ***** válasza:
Egyébként én rájöttem, hogy nem is igazán vele van bajom, hanem akik annyira rajonganak érte! Semmit nem tesz le, semmit nem tud felmutatni, de istenítik. Nem értem miért kell ez!
2013. márc. 5. 16:37
 15/26 A kérdező kommentje:
Koszii :DD
2013. márc. 5. 18:49
 16/26 anonim ***** válasza:

NEM UTÁLOM, de már idegesít a viselkedése, mert...

-egy rakat pénze van, mégsem olvastam eddig még sehol sem, hogy "Justin Bieber adakozott/szegényeken segített/Afrikába látogatott, hogy segítsen az ottaniknak/jótékonysági koncertet adott" stb stb pedig még én aki a magyarországi átlag kereset alsó határát súrolja, még én is adakozok szegényeknek/szoktam közmunkára járni, hogy segítsek a rászorulókon...

-botrányok (ugye ezeket meg se kell magyaráznom?)

-nem tiszteli a rajongóit... Azért 2 órát késni egy koncertről... más sztárok pl egy csomó mindent megtesznek a rajongókért és őket ezért kedvelem is mégha egyiknek sem tetszik a zenéje (pl One Direction, Lady Gaga, Katy Perry)

Most az, hogy a zenéje/hangja nem tetszik azt nem fogom ide írni mert az ízlés kérdése.

2013. márc. 9. 14:25
 17/26 A kérdező kommentje:
40 PERC VOLT FOGJÁTOK MÁR FEL!!!!!!!! :@@@@@
2013. márc. 9. 16:38
 18/26 A kérdező kommentje:
am meg ha nem láttad volna a never say never filmét, akkor tudnád, h nem egy producer találta ki! -.-"""
2013. márc. 9. 16:42
 19/26 anonim ***** válasza:
55%
a mondatodnak ugyan nem volt értelme, de szerinted a never say never filmet ki készítette el? bizony, a producere...
2013. márc. 9. 18:25
 20/26 A kérdező kommentje:
sz@rom le! én akkor is szeretem! és kiállok mellette!! ♥♥♥
2013. márc. 9. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!