Szeretitek az 1D-t? :D
Imádom! *.*
Ti szeretitek? És ha igen, ki a kedvenecetek? :D
Nekem Boobear! <3
egyébként a kérdező azt kérdezte hogy szeretjük vagy nem.
igennel vagy nemmel kellett volna válaszolni és ehelyett egyes sértegetők elkezdik még szidni is.menjenek a fenébe.
chelsi1212:
ITT AZ ÉSZ ÖCSÉM!!! XD
Köszönöm, hogy kiállsz mellettem, sajnos el kell viselni, h vannak nehéz felfogásúak...:D
IMÁDOOOOOOOOOOOOOOM! <3<3 *o*
Nekem Harry a kedvencem. :DDD <3
imádom őket :) Zayn a kedvencem :)
Képzeljétek én sem vagyon 12éves és mégis szeretem őket. és nem melegek azért mert FIATALOK, TEHETSÉGESEK, BARÁTOK és amiért EGYÜTT ZENÉLNEK. nem véletlen értek el ennyi mindent:) akkor mondjátok rájuk, hogy "nem zene amit csinálnak", ha ti jobbat tudtok. és velük szemben vannak előítéleteitek, mikor a döntéseiket (pl öltözet, hajviselet) általában nem is ők hozzák, hanem a menedzser mert "mindenben meg kell fel felelniük". vannak olyan emberek is, akik reálisan látják a dolgokat. nem azt mondják, hogy melegek, kis fiúk stb., hanem annyit, hogy ez nem az ő zenei ízlésük. ennyivel is meg lehet oldani, nem kell másokat kritizálni. ne legyetek ilyen gyerekesek! ezer köszönet a kivételeknek.
19/L
Jól mondjátok, igennel vagy nemmel kellett volna válaszolni - amit nagyon sokan meg is tettek, csak sajnálatos módon az elvakult rajongók őket is lepontozták, leszólták. Pedig a "nem szeretem", "nem az én stílusom" teljesen elfogadható válaszok, nem is értem, mi bajotok van vele. Aki mocskolódik, kulturálatlanul szidja őket, az meg is érdemli, hogy lecsesszék, de pusztán azért, mert a "szereted-e őket" kérdésre valaki nemleges választ ad, azért nem kell kiakadni.
Valamint még azt sem értem, miért hangzik így a kérdés: "Szeretitek az 1D-t?", ha szemmel láthatóan csak "igen" választ fogadtok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!