Ha ennyire szeretitek Selena Gomezt, akkor miért nem tudjátok normálisan kiejteni a nevét?
Figyelt kérdés
Mert hogy a második e-t i-nek kell ejteni, tehát nem szelena hanem szelina a neve. Érdekes hogy a tv-ben sem tud.ák rendesen, de még sok forumokon sem(köztük itt is) hogy hogyan helyes.
Ha ennyire rá vagytok izgulva a kis csajra akkor legalább a nevét mondjátok rendesen. Szerintem.
2013. jan. 4. 12:21
1/12 anonim válasza:
Igen, és a z-t pedig sz-nek, tehát [gomesz].
2/12 anonim válasza:
Várjál, most a spanyol, vagy az angol kiejtésre gondolsz?
4/12 A kérdező kommentje:
"Várjál, most a spanyol, vagy az angol kiejtésre gondolsz?" Arra ahogyan ő ejti a saját nevét. És szerintem ez a név mindenhol szelina.
2013. jan. 4. 12:26
5/12 anonim válasza:
nagyon durva, hogyha egy sztár nevét meg akarja tudni az ember, akkor muszáj neten meghallgatnia valami videóban, mert képtelenek a magyar tévében vagy bárhol normálisan kiejteni és ez nemcsak Selenára igaz...
6/12 anonim válasza:
Dzsásztin Bíbör sem a Szeli nevét veszi sűrűbben a szájára, hanem... khm.
7/12 anonim válasza:
Ezt már én is észrevettem, hogy mindenki szelenának ejti.
A neve: szelínáh.
8/12 anonim válasza:
Ha ennyire magyarázol, akkor megtanulhatnád használni a vesszőt, pontosvesszőt, zárójeleket, idézőjeleket... S a fórumot pedig hosszú ó-val kell írni.
9/12 anonim válasza:
Megint nem születtek jó megfejtések. Nem baj, majd legközelebb.
A kiscsaj "szö líná goumëz"-nek ejti a nevét, de van, aki "szi líná goumëz"-nek, vagy britesen "szi líná göumëz"-nek ejti.
Spanyolul a Gomez-t úgy kéne ejteni, hogy gomësz, de mivel amerikai ejtéssel használja, ezért z van a végén.
10/12 anonim válasza:
Úgy mondják, hogy "szelína gomesz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!