Szeretitek az 1D-t? :D
Figyelt kérdés
Imádom! *.*
Ti szeretitek? És ha igen, ki a kedvenecetek? :D
Nekem Boobear! <3
#Harry #One Direction #Liam Payne #Zayn Malik #Harry Styles #Niall Horan #Louis Tomlinson #Larry Stylinson
2013. jan. 20. 20:58
11/58 anonim válasza:
Én is naggyon szeretem őket. Zayn a kedvenc ;))
12/58 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem őket . mindegyiket! $ :)
13/58 anonim válasza:
Imádom őket.Zayn az én férjem :$ <3333333333333
14/58 SimLady válasza:
Imádoom!! :)
Larry Stylinson <3:D
15/58 anonim válasza:
Aki nem szereti az nem szereti.Én sem fikázom azt akit te szeretsz.Persze van nekem is olyan személy akit nem bírok,de nem fikázom a neten stb... Inkább otthon kimondom a magamét,de nem oltogatom ,és nem bántom meg a rajongóit.Nagyon sz@rul esik és idegesítő.Én 1 éve directioner vagyok és a kedvencem Haroldcica...:$ de mindegyikőjüket imádom! :))
16/58 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. :D A kedvencem Zayn. :)
16/f
17/58 anonim válasza:
utolsóelőttivel teljes mértékben egyet értek.
egyébként én imádom őket.és mindennap más a kedvencem közülük. ;-)
18/58 i'm directioner válasza:
IMÁDOM!!!!! :
1. louis
2. harry
3. zayn
4. liam
5. niall
de mindenkit imádok közölük <3
19/58 anonim válasza:
Egy állítólagos 16/f azt írta, hogy szereti őket és hogy Zan a kedvence.Neki üzenem, hogy vagy meleg, vagy nincs tisztában e jelek használatával.... 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!