Lányok, nők! Láttátok már ezeket a beszélgetéseket?
Szily Nóra beszélgetése ismert emberekkel. Most a hangsúly nem azon van, hogy ismertek, hanem a témán, az életstíluson stb.
Ha van időtök, nézzetek be pl. az Ördög Nórával, vagy Janicsák Vecával folytatott beszélgetésbe.
Én fiatal nőként (24) annyira határozottnak, magabiztosnak, (cél)tudatosnak látom őket ezekben a videókban.
Vajon tényleg minden nap, minden szituációban ilyenek? Mert mindenről olyan "lazán" beszélnek, mintha könnyű lenne tartani a céltudatosságot pl.
Ahogy beszélnek, amikről mesélnek, ahogy megfontoltan használják a szavakat, annyira összeszedettnek tűnik minden körülöttük.
Ahogy megnéztem a két említett videót, arra gondoltam, én is ilyen akarok lenni( nem Ördög Nóra vagy Janicsák Veca -akit egyébként sem kedvelek- maga "nyűgöz le", hanem a határozottság és tartás, ami sugárzik róluk) mert az én életem, mindennapjaim nem ilyen összeszedettek, mint ahogy ők mesélnek a magukéról.
Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!