Szerinted belefér egy kapcsolatba/házasságba, ha az egyik fél MSN-en ilyen beszélgetéseket folytat? Vagy ez már megcsalás?
Teljesen véletlenül derült ki, mert bejelentkezve hagyta a gépet, amikor elment itthonról. Az MSN is úgy maradt és felugrott egy ablak, amikor neteztem. Az illető az kérdezte: 'ráérsz egy kis rosszalkodásra? egyből nedves leszek, ha a múltkorira gondolok'
Bepipultam! Tudom nem kellett volna, de megnéztem a Naplózott beszélgetéseket! 6 nővel beszélget és a beérkezett fájlokban is konkrét képek vannak! Félreérthetetlen! Mit tegyek?
A nők küldenek képet a párodnak? És a párod erre hogyan reagál?
Le fognak pontozni, de én ezt tenném: megírnám az összes nőnek, hogy Xy foglalt, és együtt nevetünk azokon amiket írnak. Letiltani és törölni a nőket)
Majd elbeszélgetni a pasival. Aztán elhagyni
Nem fér bele sem egy házasságba, sem egy kapcsolatba!
Ha férjnél vagy és nincs gyermek,akkor mire vársz?
Tudja, hogy tudsz mindent?
Számomra biztosan nem férne bele.
Nem tudom, az biztos, hogy szépen el kellene beszélgetnetek, hogy akkor ő mégis mit szeretne?
Egyébként házasok vagytok, van gyereketek?
Bocsánat, hogy megkérdem, de az ágyban minden rendben, szerinted mindent megadsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!