Szerinted belefér egy kapcsolatba/házasságba, ha az egyik fél MSN-en ilyen beszélgetéseket folytat? Vagy ez már megcsalás?
Teljesen véletlenül derült ki, mert bejelentkezve hagyta a gépet, amikor elment itthonról. Az MSN is úgy maradt és felugrott egy ablak, amikor neteztem. Az illető az kérdezte: 'ráérsz egy kis rosszalkodásra? egyből nedves leszek, ha a múltkorira gondolok'
Bepipultam! Tudom nem kellett volna, de megnéztem a Naplózott beszélgetéseket! 6 nővel beszélget és a beérkezett fájlokban is konkrét képek vannak! Félreérthetetlen! Mit tegyek?
Büszke vagyok rád, hogy kiraktad a szűrét!
Jól tetted, hidd el ez volt a legjobb döntés! Ez a pasas nem érdemel meg téged. Fogsz te találni nála 1000-szer jobbat, aki imádni fog!
Én szintén büszke vagyok rád (én vagyok a kétgyerekes anyuka, akivel hasonló szintén megtörtént). Csak így tudsz tiszta lappal indulni, és újra kezdeni!!!!
Kívánom, hogy megtaláld azt a tisztességes férfit (mert sok olyan is van), aki boldoggá tesz egy életen át, és megérdemel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!