Van rajtam kívül még Benedict Cumberbatch rajongó?
Persze ,hogy van!XD Tudom én. Ez egy buta kérdés, és mégis... Igazából olyan valakiket keresek akik szintén szeretik a Cumberbatch filmeket, a SHERLOCK sorozatot és esetleg szívesen leveleznének ezekben a témákban... Én szívesen megosztanám vkivel a Bennel kapcsolatos filmes élményeimet. :)Szívesen alapítanék egy oldalt vagy forumot is ,de ez még a jövő zenéje...
Válaszokat és az esetleges leveleket előre is megköszönöm! :D
A filmjeit le tudom tölteni valahol? Mert én sokat torrentezek, meg felirat is jó lenne hozzájuk...
Melyik ez magyar rajongói oldal, el tudod küldeni a linket, ott fent van tényleg a Frankenstein?
Köszi!
Cumbernation!!! :)) Ez nagyon jó!
Na meg is néztem, hú de jó kis oldal, lesz miket bepótolnom Benről! :)
Star Trek előzetes jónak tűnik!! És 3D lesz! Ahogy mondja benne: "Everything"! Jujjj!!
Amúgy ez a Star Trek film valaminek folytatása, vagy első rész, az ilyen jellegű filmekben nem vagyok otthon... azt tudom, hogy van/volt Star Trek sorozat, de ennyi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!