Directionerek! Nektek tudják a szüleitek hogy 1D rajongók vagytok? És hogy állnak hozzá vagy hogy mondtátok el nekik? Csak mert nekem anyukámat egyeltalán nem érdekli a zenei ízlésem, de ha kiraknék egy posztert róluk tuti meglepődne.14/L
Az én anyukám szereti őket!Főleg Zaynt!:)
Egyébként általában mutatok neki egy zenét a youtubeon és ő ismegszereti!:)
"Nem tudom mit
csináljak hogy végre
megjegyezze a kedvenc
előadóimat.:)"
Jézus, tudod hány kedvenced lesz még az életed során? Nehogy már meg kelljen jegyeznie. Ha meg nem érdekli őt, fogadd el és hallgasd, ne fecserész róla ha leszarja.
Kedves Utolsó!
Lehet, hogy még sok előadót fog a kedvenceként emlegetni, de azért jó érzés, ha tudják a szüleink, mit szeretünk.
Én is nagy rajongója vagyok egy énekesnek, és a legnagyobb álmom egyike válna valóra, ha például megkapnám a cédéjét karácsonyra, vagy az életrajzi könyvét, vagy egy pólót, vagy netalán egy koncertjegyet.
De mivel az anyukámat egyáltalán nem érdekli ez a bizonyos személy, esély sincs rá, hogy ilyet vegyen nekem. Ha róla beszélek, csak bólogat, de nem jegyzi meg.
Pedig jó érzés lenne, ha emlékezne rá, és egy vele kapcsolatos ajándékot kapnék a születésnapomra, karácsonyra stb.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!