Családotokban van Fehér Zoli rajongó?
Figyelt kérdés
Nekem ő a kedvencem az X faktorban.
Rosszul esik,hogy sokan támadják,holott megkérdőjelezhetetlen a tehetsége,jó ember,szereti a családját .
Szerintem az érzékenysége,esendősége innen ered :
"Nem akármilyen titkot őrzött eddig Fehér Zoltán. Az énekes kis híján vak..A fiatal énekes hét hónapra született, és ezért rögtön inkubátorba került. Mivel nem tettek rá fényvédő szemüveget, súlyosan sérült a látása. A mulasztás azt eredményezte, hogy Fehér Zoltánnak mínusz tizennégy dioptriás szemüveget vagy kontaktlencsét kell hordania ahhoz, hogy akár egyetlen lépést is megtehessen kíséret nélkül - írja a storyonline.hu."
2012. okt. 29. 09:27
1/4 anonim válasza:
Ez hogy jön a családi kapcsolatokhoz? Meg kit érdekel?
2/4 anonim válasza:
Mi nem szeretjük, egyszerűen nem szimpatikus.
3/4 anonim válasza:
Rajongónak nem mondanám magamat, de én is neki drukkolok. Valóban gyönyörű a hangja, és kedves, szimpatikus személyiség. A magánélete különösebben nem érdekel, mint ahogy a többi résztvevőé sem.
4/4 A kérdező kommentje:
Lebab !Na végre egy valaki aki szintén kedveli !
2012. okt. 30. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!