Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van rajtam kívül még Benedict...

Elluin kérdése:

Van rajtam kívül még Benedict Cumberbatch rajongó?

Figyelt kérdés

Persze ,hogy van!XD Tudom én. Ez egy buta kérdés, és mégis... Igazából olyan valakiket keresek akik szintén szeretik a Cumberbatch filmeket, a SHERLOCK sorozatot és esetleg szívesen leveleznének ezekben a témákban... Én szívesen megosztanám vkivel a Bennel kapcsolatos filmes élményeimet. :)Szívesen alapítanék egy oldalt vagy forumot is ,de ez még a jövő zenéje...

Válaszokat és az esetleges leveleket előre is megköszönöm! :D

2013. jan. 4. 22:30
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%
Imádom Benedtictet, a Sherlock sorozatot pedig még jobban x3
2013. febr. 8. 20:03
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én pár hónapja hallottam róla, vagyis olvastam. A Sherlock már régóta érdekelt, csak több más sorozatot is néztem, ez nem fért bele,de nemrég viszont el kezdtem, hát fantasztikus!!! :) Eszméletlen kisugárzása van a pasinak, hihetetlen... és a hangja, meg a szemei... :) pedig egy nem egy szépfiú, de mégis van benne valami! Más filmben még nem láttam, de pótolni fogom!
2013. febr. 18. 09:50
 13/25 A kérdező kommentje:
Garantàlt hogy nem fogsz csalódni !Mindent làttam es minden filmnél a padlón kötött ki az àllam! Tényleg zseniàlis szìnész es szìnhàzi felvételeit is làtnod kell!
2013. febr. 18. 10:31
 14/25 anonim ***** válasza:

Oké! :)

Érdemes ezt megnézned: [link]

Igazából csak érdekességképpen, ez egy szavazás minden évben, a leginkább szemrevaló sorozatszínészt keresik. Benedict a 2. lett. Nos én még a Sherlock előtt szavaztam itt, meg is lepődtem, ki ez a "rondaság" a 2. helyen???

Azóta ugye nézem a Sherlockot, így értelmet nyert a dolog! :)

2013. febr. 18. 11:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Ismerem a szavazást mert azt hiszem ez volt az amire én is szavaztam... :) És hihetetlenül örültem az eredménynek. Főleg azért mert ezek szerint vannak egy jó páran akik kedvelik... :D
2013. febr. 18. 12:13
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudom láttad-e már:

[link]

De ez annyira igaz!!! :) Ahogy elkezdtem nézni a Sherlockot... megláttam őt... meghallottam a hangját, megláttam a gyönyörű szemeit... eszméletlen ez a férfi!!

Amúgy melyik filmjét ajánlod, melyiket nézzem meg elsőnek? Persze miután végeztem a Sherlock-kal, az még pár nap... ha több időm lenne, egy nap lenne az :)

2013. febr. 19. 11:44
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom meg lehet-e valahol nézni, de ha igen, pl kiadják dvd-n akkor én a Frankensteint ajánlom! Elképesztő alkotás!
2013. febr. 19. 13:17
 18/25 A kérdező kommentje:
A Frankensteint mindenképpen ! A magyar rajongóin fenn van ,lehetõleg min két szereposztàsban,bàr èn csak Victor szerepèben làttam ,de tudom hogy Lényként is eszméletlen...Ezek utàn az Utolsó Utazàst (Third Star) magyar szinkronja fura ugyan,úgy hogy ha jó az angolod eredetin nézd... Sorozatbòl a Parade's End ,Last Enemy... A Van Gogh Painted with words az egyik legnagyobb kedvencem,meg a Hawkin...DVD nàllunk én úgy tudom csak az Amezing Grace-t tudod megszerezni...Azt nehéz megtalàlni,de a To the ends of the Earth Golding adaptàcióis klassz... Dokumentum film narràciója a Kék Éden többek között,ez is van DVD -n 3 részben,szerény személyem csak ezt làtta :) Huh ,ez lehet hogy sok ìgy egyszerre, adagokban nézd meg ,mert különben úgy jàrsz mint én es ki fogysz a filmekbôl es Ben elvonàsod lesz! XD
2013. febr. 19. 15:25
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja és nekem ugyan az égvilágon semmi közöm a Star Trek-hez (ha csak annyi nem, hogy szeretem az ilyan nagyszabású harcolós dolgokat néha) de készülök megnézni ha kijön, mert láttam az előzetest és eszméletlen a narráció! :D 'So, shall we begin?' :D Biztos jó lesz egy kellemes emléknek, ha nem is egy hatalmas művészfilm.
2013. febr. 19. 15:59
 20/25 A kérdező kommentje:
En sem vagyok ST rajongó csak es kizàrólag Ben miatt fogom nézni ! Az egy mondattal bõvìtett trailert làttad ? Az az " everything " ! Tudja ezt még valaki ÌGY monndani?! Am még a Hobbit is érdekes ,egyszerre sàrkàny-hang es Sauron is lesz
2013. febr. 19. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!