Szabó Dávid felvállalta a színházban hogy meleg. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm kapcsolatban áll valakivel az Operett színházban és mondta hogy Szabó Dávid ott szűk körben felvállalta hogy meleg...igaz ez szerintetek?ha igen mit szóltok hozzá?engem nem zavarna,szerintem aranyos :))) 23/L2012. dec. 29. 12:23
21/28 anonim válasza:
A kedvencem, amikor olyanok okoskodnak és bőszen állítják, hogy nem meleg, akiknek fogalmuk sincs semmiről. Talán ez még idegesítőbb, mint amikor "ismerősöm ismerőse és tudom, hogy meleg" szöveggel jönnek. Mellesleg ez esetben azoknak van igazuk, akik azt állították, hogy meleg. Sok meleg barátom van és egy pesti, direkt nekik való szórakozóhelyen voltunk, amikor a saját két szép szememmel láttam a Dávidot ölelkezni, ill. csókolózni egy férfival (az, hogy az illető a pasija-e vagy csak egy random kaland nem állítom bizton, és őszintén szólva nem is kezdtem oknyomozásba) De ez tény. Ja és kiábrándítanék minden naiv embert, hogy a Kocsis Tibor is azt a tábort erősíti, akik a saját nemükhöz vonzódnak :) Lehet itt hitetlenkedni és azt állítani, hogy ez csupán aljas rágalom. De ez nem változtat a tényeken. Akik ismerik ezeket a köröket és jártak már a pesti éjszakában, meleg bárokban, azok ténylegesen tudják. Persze ettől még nem kell másképp tekinteni rájuk, ugyanolyan emberek. Kit érdekel, hogy mit csinálnak a magánéletükben? Elég szomorú, hogy nem vállalhatják fel nyíltan (persze még akkor is lennének okosok, akik állítanák, hogy ez nem lehet igaz) Mindenkit megillet az, hogy szabadon élhesse azt az életet, amit szeretne. Én szívből kívánom, hogy egyszer olyan világ jöjjön el, amikor nem ez alapján vagy külső alapján fognak megítélni valakit. Ez gondolom nem az én életem során fog bekövetkezni.
22/28 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Saját két szememmel láttam mikor egy pesti meleg szórakozóhelyen, ott volt a barátjával. Nem a "jó barátjával", hanem "a barátjával".
Egyébként igen "ismerősöm ismerőse látta" típusú állításoknak én sem hiszek, de ő tényleg az. Meg hát ha nem is láttam volna megmondható róla.
Sőt csomóan nem is gondolnák, hogy ki mindenki meleg, de sokan nem vállalják fel, érthető okok miatt. Nem mindenkire van ráírva ez.
23/28 anonim válasza:
Én az X-Faktorban láttam Szabó Dávidot...látszik rajta hogy meleg :)de azért nem kellene nem az esetem és a kigyurt pasik sem igazán...meg nem is szőrős :)pfff
24/28 anonim válasza:
de amúgy szőrös, csak borotválja :)
25/28 anonim válasza:
Hát kár hogy borotválja :) úgy izgatóbb lenne ha szőrős :)
26/28 anonim válasza:
Ha meleg, akkor meleg. Ez magánügy! Senkinek semmi köze hozzá!
27/28 anonim válasza:
Perverz ilyesmiről, meg arról, hogy ki szőrös, beszélgetni.
28/28 anonim válasza:
Komolyan azt irtad h kár érte első valahány válaszoló? :D mért, akarnád? Úristen! Attól mert valaki a lányokat vagy épp a fiúkat szereti mért lenne kár érte? Mert ezek után nem fogsz rá masztizni?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!