Szabó Dávid felvállalta a színházban hogy meleg. Mi a véleményetek?
Sziasztok!
Először is szánalmasnak tartom azt, hogy sok ember aki féltékeny/irigy elkezd pletykákat kitalálni meg terjeszteni aminek az ég világon semmi valóságalapja sincs. Nem értem miért kell ezt csinálni?! Mitől jó ez? Már miért lenne ő meleg?! Teljesen abszurd az egész. És sajnálom azt, hogy sokan be is dőlnek ezeknek a pletykáknak, ahelyett, hogy egy picit elkezdenének gondolkodni. Mert ha majd ő személyesen bejelenti, hogy igen ő a férfiakhoz vonzódik, addig nem lehet róla feltételezni. Másrészt, azoknak az embereknek akiknek ezt "állítólag" elmondta azok biztos, hogy nem fogják kikotyogni, meg terjeszteni mert van bennük annyi emberség, értelem, intelligencia, hogy nem akarnak rosszat Dávidnak és nem csak azért mert ő egy ismert személy.
A másik dolog ezzel kapcsolatban amit akartam. Ha valaki heteroszexuális arról ő nem tehet. Ez egy vele született rendellenesség. Mindegy, hogy az illető tanár, ügyvéd, színész, énekes stb. stb. Ezek alapján nem szabad elítélni az embereket, el kell fogadni hisz ők is EMBEREK, nagyon sok előítéletet, sértést, szenvedést kell átélniük mert ők másak és sajnos az emberek többsége ezt nem tudja elfogadni. Nem mondom azt, hogy akkor akik a saját nemükhöz vonzódnak mostantól ezt mutassák az utcán meg minden nyilvános helyen. Egyszerűen csak ne hívják fel magukra a figyelmet.
Miért téma ez még mindig a 21. században? Minden embert kell tisztelni, becsülni, elfogadni, szeretni, FŐKÉNT ha megérdemli, és mind1 hogy cigány, heteroszexuális, szellemi/testi fogyatékkal élő stb. stb. stb.
18:14-es:)
Szerintem te nem a heterora gondoltál:) Egy helyen elírtad, csak ennyit akartam:$ Meg hát ha az, akkor tényleg kár:S, de ez van:)
*szal az már a kérdésre volt a válasz!!
^.^
"Ez egy vele született rendellenesség."
Ezek szerint Te sem vagy tisztába semmivel... és nem fogadod el őket. Na de mind1 ezen én nem vitázok.
További szép napot! :D
Üdv.: K
Jaj, hoppá elírtam, bocsánat fáradt vagyok... homoszexuális akart lenni.
Az meg, hogy rólam azt feltételezi valaki, hogy én nem fogadom el az "olyan" embereket. Nem értem mégis miért feltételez valaki ilyet rólam amikor nem ismer. De nem érdekel, én tudom mit érzek, milyen ember vagyok, tisztában vagyok mindennel...szóval nem adok az ilyen megjegyzésre, véleményre.
Mindenki saját maga számol el a lelkiismeretével.
Sajnos lányok el kell, hogy keserítselek titeket ugyanis Dávid valóban meleg. És nincs ezzel semmi baj ő egy remek ember!
Ugyanis személy szerint ismerem a párját akivel jó kapcsolatot ápolok. A médiában ő sem egy ismeretlen személy :)Már elég rég óta egy párt alkotnak.
Kedves 17/18-as!
Azt ugyan nem tudom, hogy a Dávid meleg-e, de amennyiben igaz, amit leírtál, akkor ezúton üzenem a Dávid "párjának", hogy sürgősen értékelje át/újra az emberi kapcsolatait, mert akivel az ember jó kapcsolatot ápol, attól elég szemét húzás, hogy egy nyilvános fórumon kitárgyalja az ismerőse magánéletét.
19/20
Egyet kell értenem veled! Szerintem meg az, hogy ismeri a Dávid állítóalgos párját egy agyszüelmény lehet,de ha mégis igaz akkor egy "igaz barát" lehet.. Isten óvjon az ilyen emberektől.Biztos valami irigy kis fiúcska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!