Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hey One Direction fanok!...

Hey One Direction fanok! Tudnátok segíteni? (csak az írjon aki az)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tetoválást, (már van egy Z betű a bokámon, mint Zayn )

de nem tudom eldönteni mi legyen. Találtam vagy 100 idézetet tőlük, de most sikerült le csökkentenem kettőre.

Az első Liamtól származik

Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them, they will lead you to your destiny.

A másikat pedig mindenki ismeri és az igazi directionereknek ez változtatta meg az életét

Baby, you light up my world like nobody else..

Szép betűkkel lenne fel írva a kezemre, helyileg oda ahova Liam most csináltatott :) ( [link] )

szóval segítsetek :)

ha valakinek van más ötlete azt is írhatja, csak segítsetek :)))))

előre is köszi :)

2012. nov. 13. 16:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
De az:D
2012. dec. 10. 20:54
 22/27 Orsiii :) válasza:
A Liames idézet, nekem nagyon teszik mert igaz. Louis idézete meg aról mesél, hogy fiatalon mit csinálj. Értitek mire gondolok. Na de szerintem a Baby you light up my world like nobody else-t tetováltasd, mert a fiúk karrierje ezzel a dallal kezdődött. De a te döntésed igazából, viszont Little Things-et is jó ötletnek tartom :)
2012. dec. 21. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha te is annyira imádod őket akk szerintem csinálhatsz! Én is szeretnék csak nekem még nem engedi meg,meg még kiskorú vagyok...:(( Ha igazán szereted őket akk nem fogod megbánni! Remélem segítettem.Egy őrült DIRECTIONER <3 <3:))))
2012. dec. 30. 18:53
 24/27 anonim válasza:
Szerintem válaszd a Forever Young-ot mert ha (istenőrizz) már nem annyira bírnád a 1D-t akk nem lesz gáz a felirat.... :) és aki igazán Directioner annak mindjárt a 1D jut eszébe lóra...aki meg Nator az felől bármilyen 1D tetkód lehet, de a dátum se rossz ;)
2013. febr. 14. 13:40
 25/27 anonim ***** válasza:

már miért lenne ciki.

a kérdező direkt megkérte hogy csak az Directionerek írjanak

nem ciki ne törődj velük.

szerintem a Forever Young jó ötlet lenne. dátum hülyeség bocsi. :)

de szerintem azt is tetováltathatnád magadra hogy "They dont konow about the i love you's.

Ez is jó lenne az egyik számból egy kis rész.Én is directioner vagyok és egyáltalán nem ciki.szerintem jó ötlet majd ha nagyobb leszek én is csináltatok magamnak.

11/L

2013. márc. 20. 15:35
 26/27 Bán Kíra válasza:
Én teljes mértékben egyet értek veled és amúgy én is a kezdő betűket akarom majd..és nem érdekel hogy ha azt mondják hogy később ciki lesz mert NEM lesz az legalább is nekem biztos hogy nem..!!! Idézet meg szerintem ez jó.: Baby, you light up my world like nobody else..
2013. ápr. 14. 21:22
 27/27 anonim válasza:
Ha még aktuális, akkor Torn is lehetne :) teljesen megértelek, én is szeretnék tetkót ezzel kapcsolatban :) és nem fogod megbánni, és nem ciki :) #DirectionerForever
2013. ápr. 28. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!