Ez tényleg megtörtént?
igen, igaz.
a fiúk "gyászoltak" a twitteren
"Mi ennek a videónak a lényege? Elmondaná valaki??"
Az hogy egy kislány öngyilkos lett mert mindenki piszkálta őt mert szereti az 1d-t. Hagyott egy levelet és ott leírta még azt is hogy csatlakozik az apjához a menyben.
Azt hittem nem élhet ennyire érzéketlen ember, de úgy látszik tévedtem..
Szerettél már valakit/valakiket őszintén, igaz szeretettel, úgy hogy nem viszonozták még csak el sem tudod neki/nekik mondani? Hogy azért bántanak mert te más vagy/mást szeretsz? -gondolom nem, mert egy érzéketlen tahó vagy, akinek feltűnnéségi viszketegsége van és itt éli ki magát. (valószínű hogy más próblémája is volt, amiről fogalmad/-unk sincs)
Egyáltalán nem tudhatod mi járt a fejében,mit érzet.. egyáltalán nem is ismerted és ide jösz mocskolódni!? én meg ezt tartom szánalmasnak! Annyi érzés sincs benned hogy tiszteld egy másik ember emlékét. Sajnálom hogy a mai világban már kipusztult az emberség és neked is csak ajánlani tudok egy értelmező kéziszótárt, ahol ezeknek a trágár szavaknak, megtalálod a megfelelő jelentését.
Ja és én leszarom ki mit mond, nincs sok barátom nem is nagyon van rájuk szükségem, az igazi barátom a VAS. :)
És én nem szeretek bele olyan nőkbe akiket soha nem ismerhetek meg, volt már jó pár barátnőm nem tagadom, de mind 1-2-3 napig. De csak azért mert jók voltak az ágyban! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!