Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hey One Direction fanok!...

Hey One Direction fanok! Tudnátok segíteni? (csak az írjon aki az)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tetoválást, (már van egy Z betű a bokámon, mint Zayn )

de nem tudom eldönteni mi legyen. Találtam vagy 100 idézetet tőlük, de most sikerült le csökkentenem kettőre.

Az első Liamtól származik

Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them, they will lead you to your destiny.

A másikat pedig mindenki ismeri és az igazi directionereknek ez változtatta meg az életét

Baby, you light up my world like nobody else..

Szép betűkkel lenne fel írva a kezemre, helyileg oda ahova Liam most csináltatott :) ( [link] )

szóval segítsetek :)

ha valakinek van más ötlete azt is írhatja, csak segítsetek :)))))

előre is köszi :)

2012. nov. 13. 16:34
1 2 3
 11/27 SzilKa ***** válasza:

Inkább az idézetet választanám, mert annak a zenekartól függetlenül is van értelme.

Őszintén szólva, én ma már cikinek tartanám, ha lene egy New Kids On The Block-os tetkóm, pedig annak idején nagyo oda voltam értük és a zenéjükért :)

2012. nov. 17. 12:57
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem még olyan ötleteim lennének hogy: 'Forever Young'-mert az xfactor-ban énekelték és ennek amúgy is van értelme és számomra jelentősége is. Vagy: 'No matter how hard is life don't loose hope' -Zayn Malik. Azt jelenti hogy nem számít milyen nehéz az élet soha ne veszíts el a reményt. Vagy: a dátumot amikor megalakultak: 2010.Július 22. Vagy valamelyik dalukból akedvenc részed. 13/L
2012. nov. 17. 14:58
 13/27 A kérdező kommentje:

a dátumon is gondolkodtam, arab számokkal szép (már megnéztem :)) forever young is tök jó ötlet :) meg dalszöveg részleten is gondolkodtam :)

BasSzus, nem tudok dönteni!! SEGÍTSÉG :D

2012. nov. 17. 18:34
 14/27 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a Forever Young-ot választanám:)
2012. nov. 17. 18:38
 15/27 anonim ***** válasza:
Egyébként július 23.-án alakultak meg.Én a Z betűt is jó ötletnek tartom. :)
2012. nov. 18. 12:46
 16/27 A kérdező kommentje:

A Z betűt nagyon szeretem! Soha nem fogom megbánni :)

A Forever Young is nagyon tetszik, és az is eléggé kapcsolódik hozzájuk :) A dátumon is gondolkodtam de azt nem tudom, hogy ha az lenne hol mutatna jól?! :)

a dátum így nézne ki XXIII.VII.MMX. 23.07.2010 :)

Baby, you light up my world like nobody else. és ezt is imádom! :)

ezért nem tudok dönteni :(

2012. nov. 18. 16:36
 17/27 anonim válasza:
Nincsen értelme a tetoválásnak amikor öreg leszel már az ciki. :p
2012. nov. 28. 18:08
 18/27 anonim válasza:

én majd ezt szeretném:

just close your eyes and enjoy the roller coaster that is life :) x - Z

annyira imádom

2012. nov. 29. 17:49
 19/27 Pikacsu006 válasza:
0%
Te hülye vagy ez örökre meg marad..
2012. dec. 1. 15:35
 20/27 anonim ***** válasza:
54%
nem ciki! :) Nekem a derekamra van írva h one direction meg a nevek! :) a csuklómon pedig az ami az igazi directionernek megváltoztatta az életét! :) 20 éves vagyok és nem ciki.
2012. dec. 10. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!