Hey One Direction fanok! Tudnátok segíteni? (csak az írjon aki az)
Szeretnék egy tetoválást, (már van egy Z betű a bokámon, mint Zayn )
de nem tudom eldönteni mi legyen. Találtam vagy 100 idézetet tőlük, de most sikerült le csökkentenem kettőre.
Az első Liamtól származik
Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them, they will lead you to your destiny.
A másikat pedig mindenki ismeri és az igazi directionereknek ez változtatta meg az életét
Baby, you light up my world like nobody else..
Szép betűkkel lenne fel írva a kezemre, helyileg oda ahova Liam most csináltatott :) ( [link] )
szóval segítsetek :)
ha valakinek van más ötlete azt is írhatja, csak segítsetek :)))))
előre is köszi :)
Te tudod:)
Bár nem hinném, hogy felnőtt fejjel te tényleg úgy fogsz pont egy 1D kaliberű dologra gondolni, hogy "jaj de szép volt", hanem nevetsz egy nagyot, hogy jaj mennyire rajongtam ezekért a kisfiúkért. Bár én nem tudhatom neked mit jelentenek, elképzelni viszont számomra lehetetlen, hogy tényleg komoly példaképek bárki életébe.
jaaaj végre valaki aki megért :)))))))
és van valami jó ötletetek? : valami idézet :) a louis-os tetszik :)
Esetleg még arra gondoltam, hogy a "Little Things" -et a csuklómra :)
annyira örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a tetoválos dologgal :) #1DFamily :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!