Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hey One Direction fanok!...

Hey One Direction fanok! Tudnátok segíteni? (csak az írjon aki az)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tetoválást, (már van egy Z betű a bokámon, mint Zayn )

de nem tudom eldönteni mi legyen. Találtam vagy 100 idézetet tőlük, de most sikerült le csökkentenem kettőre.

Az első Liamtól származik

Dreams are like stars. You may never touch them, but if you follow them, they will lead you to your destiny.

A másikat pedig mindenki ismeri és az igazi directionereknek ez változtatta meg az életét

Baby, you light up my world like nobody else..

Szép betűkkel lenne fel írva a kezemre, helyileg oda ahova Liam most csináltatott :) ( [link] )

szóval segítsetek :)

ha valakinek van más ötlete azt is írhatja, csak segítsetek :)))))

előre is köszi :)

2012. nov. 13. 16:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%
marhára meg fogod bánni, később ciki lesz.
2012. nov. 14. 10:13
 2/27 anonim ***** válasza:
Uh az idézet még rendben, vagy egy dalcím, de hogy kezdőbetű? Ne röhögtesd már ki magad basszus...
2012. nov. 14. 13:17
 3/27 A kérdező kommentje:
a kezdő betű tök mindegy mivel az én nevem is Z-vel kezdődik, az idézet meg mindig tanít valamit :)
2012. nov. 14. 14:37
 4/27 anonim ***** válasza:
Annak is sok értelme van... ha netalán elfelejtenéd milyen betűvel is kezdődik a neved, jól jöhet. Komolyan, még kicsi vagy ehhez szerintem:)
2012. nov. 14. 14:41
 5/27 A kérdező kommentje:
nem arról van szó hogy kicsi vagyok vagy nem, csak szeretnék egy olyan dolgot amire ha 15-20 vagy 50 év múlva rá nézek akkor eszembe jutnak a "régi idők" :)
2012. nov. 14. 16:28
 6/27 anonim ***** válasza:

Te tudod:)

Bár nem hinném, hogy felnőtt fejjel te tényleg úgy fogsz pont egy 1D kaliberű dologra gondolni, hogy "jaj de szép volt", hanem nevetsz egy nagyot, hogy jaj mennyire rajongtam ezekért a kisfiúkért. Bár én nem tudhatom neked mit jelentenek, elképzelni viszont számomra lehetetlen, hogy tényleg komoly példaképek bárki életébe.

2012. nov. 14. 16:48
 7/27 A kérdező kommentje:
lehet, hogy igazad van, de most úgy érzem, ha meg csináltatnám, nem bánnám meg.. :)
2012. nov. 14. 17:22
 8/27 anonim ***** válasza:
Nekem van egy kedvenc idézetem Louis-tól: [link] Azt jelenti "Élj gyorsan, szórakozz, légy csintalan." Ez tipikus Louis-os idézet:)
2012. nov. 16. 22:41
 9/27 anonim válasza:
70%
Szia! Szerintem irtó aranyos,hogy valami olyat szeretnél magadra varratni ami rájuk emlékeztet,ne törődj azzal,hogy mások azt mondják meg fogod bánni! ,,Élj magad miatt, és aki szeretsz... ez soha nem veszélyezteti a hitedet, és azt, ami önmagad vagy."-Zayn Malik. :) Én is csináltatni fogok egy olyan tetkót ami hozzájuk kötődik. 19/L
2012. nov. 17. 09:51
 10/27 A kérdező kommentje:

jaaaj végre valaki aki megért :)))))))

és van valami jó ötletetek? : valami idézet :) a louis-os tetszik :)

Esetleg még arra gondoltam, hogy a "Little Things" -et a csuklómra :)

annyira örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a tetoválos dologgal :) #1DFamily :) 

2012. nov. 17. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!