Csak nekem unszimpatikus Csobot Adél?
Figyelt kérdés
Már az elején nem tetszett, ahogy játszotta az agyát..
Annyira el akarta adni magát a közönségnek, hogy attól már a hideg rázott.
Rendesen idegesítő számomra.(bár elismerem, hogy van hangja)
Nektek nem?
2012. okt. 9. 21:11
11/19 anonim válasza:
nekem a vigyorai nagyon műnek látszik,a nevetései is olyan erőltetett :|
12/19 anonim válasza:
Hogy értitek, hogy elakarta adni magát a közönségnek? Én csak a legutóbbi adásból ismertem meg, és meglepett, hogy sokan mennyire utálják..
13/19 anonim válasza:
Az miért nem lehet marhára idegesítő, ha egy érzékeny, szerény sunnyadék a mentorok kedvenckéje, hááá? Egyetértek az egyik előttem válaszolóval, mások a szerénységet játsszák meg és szerintem az még inkább MŰ, szóval nem tudom miről beszélünk itt. Inkább pszichológus kéne annak aki Csobot Adéltól kap idegrohamot..
14/19 anonim válasza:
Azt senki nem mondta,hogy azok jók! Én sem szeretem őket!Ez a műsor olyan emberekről szól,akik sírnak,vagy és nagyképűek! nincs benne szinte egy normális sem!Egyik sem adja önmagát!
15/19 anonim válasza:
Nincsen bajom vele, szerintem egy egyéniség, de meg tudom érteni, hogy miért utálják őt egyesek.
16/19 anonim válasza:
nyakonbasznám, főleg ezzel az "elvesztettem az apukámat" dumájával.... szégyen, hogy ezzel akar szavazatokhoz jutni...-.-
17/19 anonim válasza:
botrányosan idegesitö a hangja a mimikája a feje mindene tenyérbemászo teliberugnám a tv-t amikor megjelenik az a debil feje
18/19 anonim válasza:
Konkrétan olyan, mint egy szellemi fogyatékos.Mindenen röhög, érdemben nem tud beszélni semmiről. Biztos, hogy valami nem stimmel fejben. A nagy ego egyébként is kisebbrendűségi érzésből táplálkozik. Kizártnak tartom, hogy ilyen viselkedéssel jelentős sikert érne el a médiában. Valahol sajnálom is, mert egy eszköz az Rtlklubnál, de amint már nem tudják felhasználni, el fogják dobni. Nem egész 1 év és senki nem fog rá emlékezni.
19/19 anonim válasza:
szerintem is baromi idegesítő, de egy patront megér (még úgyis, hogy arcra nem egy szépség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!