Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti szeretitek a One Directiont...

Ti szeretitek a One Directiont? :D

Figyelt kérdés
Nekem már nagyon elegem van belőlük,mindenhol csak azok vannak meg csak róluk van szó.:| Vélemények?

2012. okt. 9. 15:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
* nem Liamnak hanem Nill-nek ...de mind1..és az imádom az egy POZITÍV dolog...tehát utolsó nincs igazad ;)
2012. nov. 9. 19:56
 32/38 anonim ***** válasza:
86%

Komolyan mondom szánalom amit a 1d rajongók már művelnek. Annyi tisztelet nem szorult belétek mások iránt hogy az hihetetlen!

Elkezditek a kérdező anyját a szátokra venni és aztán rátok szólók hogy azért kulturáltabban ha lehet és még én vagyok megint lepontozva. Tudjátok ez az oldal nem erre való. Menjetek fel egy fan oldalra és ott folytassátok. Ne pedig ide gyertek és pontozzatok le mindenkit mert nem rajong a 1d-ért.

2012. nov. 9. 21:06
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
#31 Niall :) Félreírtad.
2012. nov. 9. 21:57
 34/38 A kérdező kommentje:
#32. Végre egy normális ember.! :)) ... A többi hülye meg nem érdekel.Mondjanak azt amit.;)Az anyámról meg le lehet szállni 1D fannok.!:) Thx.:P Én is mondhatnék a tiedről bármit.:) Csak tudod nekem van olyan hogy intelligencia.:P
2012. nov. 16. 18:37
 35/38 anonim ***** válasza:
47%
Szeretem amikor az emberek olyanokon vitáznak , aminek relatív a válasza. Most ha neked tetszik, akkor neked tetszik, ha nem ,nem . Mintha most azon veszekednétek, hogy az ég tengerkék , vagy királykék-e... Én kedvelem őket, szeretem a popzenét mert dallamos és ritmusos. Nem azt mondom hogy minden más zenei műfajt megvetek és nem hallgatok , mert ez cseppet sem igaz.
2012. nov. 16. 22:51
 36/38 anonim ***** válasza:
én is 1D fan vagyok, de egy érettebb korosztályból (20), és annyira gyerekesek tudtok lenni "directionerek"!!! attól h leálltok balhézni, nem fogják jobban szeretni a fiúkat, viszont lejáratjátok a többi fant.... szeressétek a fiúkat és a zenéjüket a többivel pedig ne foglalkozzatok! #growup
2013. jan. 17. 18:03
 37/38 anonim válasza:
Majd te fogsz bukni ha a barátnőd Zaynnel állít haza. Amúgy nem lenne eleged belőlük ha mindenhol csak őket vennéd észre. Ha kimész az udvarra akkor a fűből is eleged lehetne mert mindenhol csak fű van. De te nem foglalkozol a fűvel ezért nem idegesít. Ha nem foglalkoznál a One Directional akkor valószínűleg nem is idegesítene. Ebből látszik, hogy érdekel téged a One Direction..
2013. jún. 12. 14:27
 38/38 anonim válasza:
Nem mert bénák..
2015. júl. 3. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!