Ti szeretitek a One Directiont? :D
Figyelt kérdés
Nekem már nagyon elegem van belőlük,mindenhol csak azok vannak meg csak róluk van szó.:| Vélemények?2012. okt. 9. 15:05
11/38 anonim válasza:
Utolsó. Szerintem JUGUNK van elmondani a véleméyünket valamiről. Ha kérdezi valaki hogy szeretem e és én azt mondom hogy utálom akkor egyből fel kell háborodni? Ennyi erővel neked se kellet volna ide válaszolni.
És a fanok legtöbbje tini kislány. Én nem azt vettem észre hogy elfogadnátok a mi zenei ízlésünket.
És tudom hogy ma már az is divat hogy egy értelmes szót nem tudsz leírni helyesírási hiba nélkül de azért próbáljál már meg egy picit jó?
12/38 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztába vagyok hogy mindenki más.Kíváncsi voltam rá hogy ki mit gondol róluk.És ez nem olyan nagy baj..:)
2012. okt. 14. 17:02
13/38 anonim válasza:
Csak annyi,hogy leírtam bírom őket, erre nem gyengén le lettem pontozva. Hát, köszi..
14/38 anonim válasza:
én meg le írtan hogy nem szeretem s le pontoztak.
15/38 anonim válasza:
Szereted és le vagy pontozva. Ha nem szereted akkor is. Szóval az értelmi színvonal a fellegekben.
16/38 anonim válasza:
Hello, én már nem vagyok tini, viszont megszerettem őket. Először meghallgattam egy számukat, és megnéztem pár interjújukat, és nagyon szimpatikusak lettek :) Azóta a számaikat is megszerettem és szinte minden interjút végig néztem :) imádom az angol akcentusukat :D
18/38 anonim válasza:
Nem mindenki ugyan olyan szerintem ebből ne nyissunk vitát szerintem a Világsitozni a at úgy lesz színes hogya mindenki más és ezt el kel fogadni.ÉS a Directionereket ne vegyétek egy esernyő alá.Van aki gyerekes stílusban elkezd visítozni és van akinek egyszer megtetszett egy számuk és csöndben a szobájában elkezdi hallgatni.És van olyan aki a kettő között áll.
19/38 anonim válasza:
Tudod en nem szeretem amikor valaki egy hatalmas okoskodo monologot ir... Akkor kerek perec megmondom a velemenyemet:
A One Direction egytol egyig HOMOKOS. Mint 5 Justin Bieber.
20/38 anonim válasza:
Szerintem se mindegyik directioner ugyan olyan, mint ahogy a #18 válaszoló is írta. Rólam se feltételezi senki hogy szeretem őket. Nem beszélek állandóan róluk.. van más témám is és nem hallgatom folyamatosan a számaikat..A rádióból hallottam az egyik számukat és így ismertem meg őket szóval nem mondhatja senki hogy csak azért szereti őket sok tini lány, mert jól néznek ki. Aki meg még mindig nem tudja mit jelent az hogy homokos, ajánlom neki a google-t..szépen beírja hogy "homokos fogalma vagy jelentése" és már meg is találja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!