Ti is szeretitek Hannah Montanát?
Figyelt kérdés
Aki szereti irja le légyszi miért, (korodat is mondhatod de nem kötelező)2012. febr. 25. 18:41
1/5 anonim válasza:
Én bevallom őszintén, hogy az összes részét láttam (a filmet is), nekem tetszett. És itt jön a para, hogy 24 éves vagyok.(lány)
2/5 anonim válasza:
igen szeretem, és sajnálom h már véget ért:S barátaim cikiztek is miatta h nézem :D de nekem akkor is tetszett, vicces volt, és am is szeretem Mileyt és miatta is néztem:$
17
3/5 anonim válasza:
Régebben megnéztem belőle pár részt de az a véleményem:
Jó sorozat lett volna a Gépnevetés nélkül és ha néhol nem lennénrk erőltettek a poénok.
4/5 anonim válasza:
A régebbent pedig úgy értem hogy talán az indulásakor 1-2 rész. Mostmár comedy central-t nézek.
5/5 anonim válasza:
Én nem szeretem, max. csak ilyen "guilty pleasure" gyanánt néztem (annyira rossz, hogy már jó). De semmi több. A dalok irritáló, közhelyes tini-pop dalocskák, Miley hangja is tizenkettő egy tucat, semmi extra. A gépnevetés baromi idegesítő (mondjuk azt minden sorozatban utálom), a poénok gyerekesek, de volt néha egy-kettő, amin elmosolyodtam. Húgom nézte még anno, akkor láttam vele egy-két részt, és egyáltalán nem tetszett. Most - a hype lecsengése után - kíváncsiságból megnéztem egy-két részt és úgy voltam vele, hogy "hé, ez annyira rossz, hogy már jó!" Végig is néztem az első évadot. :) Utána nem folytattam, elment a kedvem tőle. Ne értsétek félre, csak ilyen bűnös élvezet gyanánt néztem. Amúgy tudtam, hogy szar. A filmet nem láttam, nem is érdekel. Nem jó sorozat szvsz, de tiniknek megfelel. Itt viszont még aranyos volt Miley, mikor "nagylány" lett, akkor már... hm, inkább nem kommentálom, mert nem szeretek káromkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!