Eminem nagy sztár szerintetek? Ti szeretitek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 01:04
1/8 anonim válasza:
nem szeretem nem rajongok érte,de nagyon nagy ember,rakott már le ezt azt az asztalra.
2/8 anonim válasza:
Sosem volt a kedvencem, de elismertem a munkásságát, ahogy az igényesen összerakott rapjével előretört a rengeteg egy kaptafára röfögő, fuxos feka között.
Viszont tekintve, hogy mostanság már mindenféle bugyuta mainstream popcsirkével kell összeállnia a népszerűségért, azt kell mondjam, alaposan visszaesett a reputációja.
3/8 anonim válasza:
Igen az.am én nem igazán szeretem őt, két szám van amit hallgatni szoktam tőle az amit Ririvel énekel,és a not afraid
4/8 bakur12 válasza:
Szerintem az egyik legnagyobb sztár. Nem 1 hétköznapi fickó. Láttátok az egyik filmbe, mikor mesélte, hogy minden nagy áruházbol kivan tiltva, mert vmi "jeleneteket" rendezett? A számait is nagyon bírom.
5/8 anonim válasza:
Ja elég nagy sztár szerintem. De mondjuk pont azért bírom mert ő teljesen mentes az ilyen sztárallűröktől szerintem:D Sok számát szeretem
6/8 anonim válasza:
Az új, divat számai hulladékok. A règi számai viszont nagyon jók. A the Eminem show-ig nagy kedvencem szinte az összes. Meg a D12-ben is nagyon nagy volt.
7/8 *Daisy* válasza:
Én őt is és a zenéjét is nagyon szeretem. Csak tőle hallgatok rappet, szerintem ő a műfaj királya de ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!