Egy sztár miért pont egy másik sztárt választ párnak?
Figyelt kérdés
Szinte csak sztárpárok vannak. Miért van az, hogy a sztár többnyire csak egy másik sztárral jön össze?2012. jan. 22. 19:59
1/7 anonim válasza:
Mert nem nagyon ismerkednek hétköznapi emberekkel.
+ így nem kell félnie attól, hogy csak a pénz és hírnév kell a párjának, hiszen neki is van.
Amúgy jópár kivétel is akad.:)
2/7 anonim válasza:
Nem mellesleg, egy hétköznapi ember nincs hozzászokva a fotósokhoz, figyelemhez, és ezt a sztárok is tudják. Ha mégis összejönnek egy civillel, az legtöbbször nem tart sokáig.
3/7 anonim válasza:
Azért szoktak mert mind kettö hiresseb lesz meg ismertebb ha avval jár vannak ilyenek egy lemez szerzödés miatt is!!!(hogy jobban vegyék a lemezt)
5/7 anonim válasza:
Ez attól is függ, milyen sztárra gondolsz.
Színészek például sokszor jönnek össze egy forgatás alatt, de ezek se sokszor hosszúéletűek.
Sportolók többször jönnek össze ismeretlenekkel, ezek általában tartósabbak is, mint amikor ismert emberekkel jönnek össze.
Mondj már légyszi pár sztárpárt, akik több, mint 10 éve együtt vannak?
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. uhh amúgy nem tudok, csak feltűnt, hogy folyton ezt hallani a külföldiekről, ez a sztár ezzel, az a sztár azzal" jött össze... Nem értem.. vagyis pl zenészeknek sok rajongójuk van, és lehet csak pont nem szúrtam ki, de olyanról még nem is hallottam, hogy egy rajongóval jön egy sztár össze. De mondjuk az tényleg igaz, hogy lehet, hogy a rajongók nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy mindig figyelik őket... de az is igaz, hogy lehet, hogy pont azért jönnének össze a sztárral, hogy több figyelmet kapjanak.
2012. jan. 23. 21:42
7/7 anonim válasza:
A rajongókkal maximum lefekszenek. Minek kéne nekik valaki, aki istenként imádja őket, és nem is kell érte küzdeni? Az úgy unalmas lenne.
Meg a sztárok szerintem eleve nem ismerkednek "hétköznapi" emberekkel, ők egy másik körben forognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!