Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti szeretitek a One Directiont...

Ti szeretitek a One Directiont? :D

Figyelt kérdés
Nekem már nagyon elegem van belőlük,mindenhol csak azok vannak meg csak róluk van szó.:| Vélemények?

2012. okt. 9. 15:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
41%

imááááááááááááááááááádoooom. :)))

I LOVE HARRY STYLES

2012. okt. 26. 19:47
 22/38 anonim ***** válasza:
38%
inkább az érvágás >< szörnyen tehetségtelenek, de még stílusuk sincs, divat majmok... Ja és minden számuk arról szól, hogy bééébi béébi xD egyik barátnőm oda meg vissza van értük, úgyhogy sajna ismerem őket, ééésss fúúúj >< nem értem, hogy lehet ezeket szeretni, vagy bármi, mert az 1 dolog, hogy ronda divat patkányok, de hangjuk sincs :O számaikat se ők írják, nem értem, hogy lehet így híres valaki O.o
2012. okt. 27. 14:32
 23/38 anonim ***** válasza:
53%
igen.Miért lennének homokosok?? 2-nek van közülük barátnője, kettőnek volt, és az ötödiket meg mindig mással kapják le. És a photoshopról nem hallottatok még? Az első válaszoló képében pedig láttam az eredetit: egy csaj volt középen. Ha nem tetszik, minek hallgatod? Tudom hogy most le fogtok pontozni, de ez az igazság.
2012. okt. 30. 13:17
 24/38 anonim ***** válasza:
46%
KI hallgatja? Olvasd már el a többi kommentet légyszíves.
2012. okt. 30. 16:14
 25/38 anonim ***** válasza:
30%

Igen, szeretem őket!

Nem is csókolóznak!Hallottatok már a Photoshop-ról?

Majd akkor kritizáljátok őket, ha ti is letesztek valamit az asztalra!Ha majd eléritek azt, amit ők, akkor piszkálhatjátok őket felőlem.

2012. okt. 31. 11:07
 26/38 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó. Kérlek olvasd el a 11. kommentet.
2012. okt. 31. 12:24
 27/38 anonim ***** válasza:
14%
A kérdezőnek: Anyád szeret??
2012. okt. 31. 17:19
 28/38 anonim ***** válasza:
49%
Mi bajod van a kérdezővel?
2012. okt. 31. 19:38
 29/38 anonim ***** válasza:
76%
ELSŐ VÁLASZOLÓ ÉS MINDENKI AKI A KÉPRŐL AZT GONDOLJA AMIT LÁT.... ott voltatok? én láttam a videót és Harry csak SÚGOTT valamit Liam-nak...de hogy merészelitek ti azt mondani bárkire is hogy utáljátok? Ha nem szimpatikusak akkor se kell hangoztatni...
2012. nov. 4. 19:05
 30/38 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel: hogy meritek azt mondani hogy imádjátok? HA szeretitek akkor se kell hangoztatni.
2012. nov. 4. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!