Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Labancz Lilláról?

Mit gondoltok Labancz Lilláról?

Figyelt kérdés

Számomra elviselhetetlen. Gyönyörűnek, szexinek tartják, de szerintem kifejezetten ronda az arca. Ráadásul interjúknál is nyávogva, affektálva beszél. Miért az ilyeneket futtatják fel?

Egy kép róla:

[link]

2009. aug. 5. 14:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon csúnyaa..
2009. aug. 5. 21:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek mindenkivel!

Az alakja a mai, félrebutított világnak megfelel (mert ugye soványnak kell lenni, nagy mellűnek és kerek popsijúnak...), de az arca egy okádás!

A természete, viselkedése pedig egyenesen ütésre késztet!!!

2009. aug. 5. 21:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem csúnya és kényes... Szépnek hiszi magát, de tukorbe még nem nézett.

Olvastam róla, hogy fel akarja szedni Pamela Anderson fiát, aki még csak 15 éves... Na persze! Ezzel akarja benyalizni magát Pamelánál!

De mirol is híres ez a csaj amúgy?

2009. aug. 5. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
arról, hogy szerepelt az Álom.net című filmben, ami iszonyat nagy bukás lett. ennyit tud...
2009. aug. 5. 22:31
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
inkább Ribancz Lilla :)
2009. aug. 6. 13:13
 16/23 Thurston ***** válasza:
85%

Ocsmány.

"Miért az ilyeneket futtatják fel?"

Gondolom jól tud szopni.

2009. aug. 7. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
jesszusom,ezen a képen ,hát no komment...xD ha ő gyönyörű,akk én leszek Miss Universe 2010 :DD
2009. aug. 9. 23:53
 18/23 anonim válasza:
28%

ahogy itt olvastam a hozzászólásokat elképedtem hogy mért utáljátok őt??!!!!! mert erre senki se tért ki...

sztem senki sem ismeri őt igazából csak tv-ből és ne mondjátok hogy már nem volt rá példa hogy a média kreált egy "celebet" én sem ismerem ezért lehet h nektek van igazatok de attól hogy ez az 1(!!!) kép nem túl előnyős attól még nem kell olyan csúnyának tartani jó nem azt mondom tipikus szőke nő (mellékesen én is) de legalább mondjátok meg miért nem kedvelitek persze nem kell kedvelni vagy iesmi csak kíváncsi vagyok rá

nem kötöszködésből mondom

2009. okt. 13. 13:58
 19/23 anonim ***** válasza:

08-05 21:54-es vagyok.

Utolsó kommentelőnek linkelnék be egy pár videót, amiben megismerheted a természetét Lillának. Nyávog, nyafog, hadonászik a kezével, idétlen, beképzelt, elnyújtja a szavak végét. Ráz tőle a hideg! Én csak annyit mondok, hogy biztosan nem barátkoznék vele. Az alakja olyan, amilyet elvárnak, de az arca csúnya és kész! Nemcsak azon a képen, amit a kérdező belinkelt, hanem mindenhol! Nem azt mondom, hogy aki csúnya, azt elítélem, de ne hazudják már a szemembe, hogy szép, amikor kiabál róla, hogy csúnya!!! Nemcsak Labancz Lilláról vélekedek így, hanem pl Bódy Szilviről

[link]

Dundikáról

[link]

Pantinchin Edináról

[link]

Na, itt van Lilláról egy pár videó:

[link]

[link] (ennek csak az elején beszél, de elég is...)

[link]

Remélem, ennyi elég ahhoz, hogy megértsd az eddigi hozzászólókat...

2009. okt. 13. 15:54
 20/23 anonim ***** válasza:
én már találkoztam vele és beszéltem is.. sztem aranyos szöszi de igy szerethető:))
2009. okt. 13. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!