Mit gondoltok Selena Gomez-ről?
Én szeretem.Még fiatal,és máris milyen jó a hangja,ráadásul szép is :(
Jók a számai,csak néha hamar megunom őket és kell egy kis szünet,hogy újra jobban tetszenek.
én egyáltalán nem bírom...
a hangját nem szeretem..
külsőre egy beképzelt kiscsajnak néz ki
és jobb " pasit" is találhatna mint Justin Bieber
színészkedni viszont legalább 1 kicsit tud x3
leszbikus.
lássuk be.ha justin bieber annyira hetero,akkor csakis egy lány lehet.
Hogy mit gondolok róla? Egyszerű: Egy beképzelt, megcsinált tinisztárocska, aki nagyon nem tud énekelni, az összes száma tele van auto-tune-nal...Mileyt is utánozza. Megjelent a Hannah Montana, jelentkezett arra a varázslós izére. Aztán amikor Milezz járt Nick Jonassal, akkor se bírta elviselni hogy boldogok, közbe kellett avatkoznia. Miley bejelentette még év elején, hogy egy picit felhagy az énekléssel, mert két filmet is forgat (Laughin out Loud, So Undercover), erre Selena is közölte hogy abbahagyja a zenélést. Most végre ő is belátta, hogy nem kéne énekelnie, mert nem kicsit rossz hangja van :) (olvastam, hogy abbahagy az énekléssel mert a színészetre akar koncentrálni) Jaa, és photoshoppal meg pénzzel én is tudok szép lenni, és 100 ezer forintos ruhákban járkálni az utcán. ;)
De viszont nagyon jó színésznő. Csak ennyi, ami jót tudok róla mondani.
U.I.: Justin Bieberrel meg csak rontja a hírnevét. ;)
Egyetértek az utolsóval...
Utánozni próbálja Mileyt, a tehetsége egyenlő a nullával stb... szépnek szép, de van nála szebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!