Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Labancz Lilláról?

Mit gondoltok Labancz Lilláról?

Figyelt kérdés

Számomra elviselhetetlen. Gyönyörűnek, szexinek tartják, de szerintem kifejezetten ronda az arca. Ráadásul interjúknál is nyávogva, affektálva beszél. Miért az ilyeneket futtatják fel?

Egy kép róla:

[link]

2009. aug. 5. 14:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Tipikus szőke pláza cica.Utálom,de inkább csak szánalomra méltó!
2009. aug. 5. 14:27
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Életembe nem hallottam róla,KI AZ??
2009. aug. 5. 14:31
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb jó nőnek mondott mind ilyen! Szép, de ha megszólal...azt soha nem fogom megérteni, hogy minek kell affektálni vagy sejpíteni (pl. ilyen Bódi Szilvi is vagy Pantincin Edina)
2009. aug. 5. 14:31
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Ki az a Labancz Lilla?
2009. aug. 5. 14:33
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
nagy rondaság,s az az idétlen nagy száj....mind dobhatja azokat a szilikoncsöcseit,mert egy nyávogó,hülye liba
2009. aug. 5. 14:36
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

basszus számomra teljesen érthetetlen, hogy miért erőlteti a média ezt a "gyönyörű" jelzőt, mikor mindenki de tényleg mindenki a környezetemben (99%-ban férfiak), az interneten leírták hogy a nő kifejezetten csúnya.

nevetséges :DD

ilyen a Bódy Sylvy, meg a Debreczeni Zita is.

2009. aug. 5. 14:39
 7/23 anonim ***** válasza:
85%

Csúnya.

Amiatt kapta meg a díjat, mert fel kellett futtatni a filmjét.

Kétlem, hogy neki kellene Mo. legjobb nőjének lennie..

Lehet a többi celebmaca is affektálva beszél, de némelyik legalább jól néz ki, na de ő??? Egy teljes fejplasztika talán segítene rajta..

2009. aug. 5. 14:42
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
ritka ocsmány feje van
2009. aug. 5. 14:42
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
jaja,a nagy bomba nők,közben meg a szomszéd cigányné szebb mint ők,csak így ne nézzek ki mint ők,se test,se arc,se agy,ennyit róluk
2009. aug. 5. 14:43
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Aki a képen van az a Lilla??és ő szép? Úramisten!!!Még jó hogy nő vagyok és nem férfi,mert ha ő lenne az egyetlen nő a földön inkább a kezemet használnám élvezetre,de ő nem kéne..De nőként adott önbizalmat nekem! Mert ha ő szép akkor én egyenesen gyönyörű vagyok!!!
2009. aug. 5. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!