Fiúk, lányok mit gondoltok Labancz Lilláról?
Figyelt kérdés
Folyton őt mutogatják a tv-ben meg mondjak hogy hűde gyönyörű, pedig szerintem nagyon csúnya arca van. Miért vannak vele úgy oda? Mi a ti véleményetek?2009. ápr. 29. 11:36
1/12 anonim válasza:
szerintem nagyon szep alakja van, de az arca, meg a foga szörnyen ronda... Raadasul nekem a nyilatkozatai alapjan sem tetszik, semmi ertekelhetöt nem talaltam eddig ezekben a riportokban... a film meg.... na neeeeee.... sirva mentem ki a mozibol, komolyan nagyon szörnyü volt szerintem.
2/12 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, olyan lópofája van, hogy zabért kiált! :PPP Az alakja viszont tényleg szép.
4/12 anonim válasza:
olyan mint a Debreneczeni "jócsaj" Zita, meg a Bódy "jónő" Sylvy.
nem tudom felfogni, hogy az emberek hogy nem látják, hogy olyan ocsmány fejük van, sminkben smink nélkül, amire jóindulattal sem mondja ép eszű ember hogy jó nő.
a testük nagyon szép, de szerintem, az arc is ugyanannyira számít.
5/12 anonim válasza:
Semmi jót. Buta arc, buta megnyilvánulások!
6/12 anonim válasza:
Így van. Az alakja szerintem is szép, de az arca, és a fogai nem valami gyönyörűek, sőt, kifejezetten csúnya. Az artikulációja pedig valami pocsék... :/ (bár, gondolom a kiálló foga miatt :S)
7/12 anonim válasza:
én találkoztam vele élőben. úgy sem tűnt értelmesebbnek.
8/12 anonim válasza:
szerintem is nagyon csúnya arca van még sminkben is, milyen lehet nélküle...
9/12 anonim válasza:
lófejű, lófogú. nagyon csúúúúúúúúúúúúúúúúnya.
10/12 anonim válasza:
én most "hallom" ezt a nevet először :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!