Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utáljátok ennyire Fluort?

Miért utáljátok ennyire Fluort?

Figyelt kérdés
Hisz ő egy annyira cukcsi pascsi és még a zenéje is jó. Tán csak nem irígyzségből?

2012. szept. 2. 16:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

nem értem miért panaszkodsz, hiszen a kommented előtt a 8-as válaszoló már megindokolta. és aztán még egy csomóan.

Az igényes zene az amiket az előttem lévők már linkeltek.

amúgy már csak az is igazságtalanság, hogy az ilyen tucatzenészek, mint pl fluor, lmfao...stb nagyon felkapottak lesznek, mindenhol őket nyomják, pedig semmi tehetségük. akinek/amelyik együttes tagjainak van thehetsége, azok nem mindig (abba, queen stb..kivételével, amikor még nem volt divat az igénytelenség) lesznek híresek.

2012. szept. 4. 15:54
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem utálom, és nem is irigylem, de ha a zenéje jó, akkor én meg az angol királynő vagyok... Jó igazából, ha neked tetszik az a lényeg, de az ő munkásságát ne kelljen hallgatnom, akkor boldog ember vagyok :) Hát átlagos pasi. ismeretségi körömben van nála helyesebb.
2012. szept. 19. 19:10
 23/33 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg nagyon kellett izzadnia, hogy megírja pl. a Halenda, vagy mi a fene című számát, abban egyébként mond mást is ezen az egy szón kívül?

És azért utálom, mert eladta magát. Magyarországon rap-ből nem lehet megélni és ezt a rapperek el is fogadták, de attól még csinálják és nagyon is jól. Erre jön Fluor, akit konkrétan az egész magyar hip-hop világ imádott, és azt mondja, hogy pénzért fog rappelni. Szerinted? Ez undorító. De tudod mit? Idézek neked egy nagy magyar rappertől, Riddlertől, az 1984 című számából és talán megérted:

"...volt, hogy a színpad előtt velem együtt 1000 srác ordított, és nem láttam a végén egyetlen árva fordított, de ez így van jól látom az értéket a hobbimban, ez adja nekem a valódi, én képem holtiglan."

2012. szept. 19. 21:50
 24/33 anonim ***** válasza:

"Amúgy honnan tudod, hogy olyan nagyon jó fej?:D Beszéltél vele egyáltalán, valaha is?:D" Igen, beszéltem már vele, nem is egyszer :)

Nála közvetlenebb ember nem nagyon ismerek. Mikor még nem ismertem, én is azt gondoltam, mint most ti, hogy nagyképű, meg szar, meg bunkó ésatöbbi. De mikor először találkoztam vele a véleményem teljesen megváltozott.

Az igényességről annyit, hogy mindenkinek az az igényes, ami neki tetszik. Egy David Guetta rajongó nem fogja tudni megértetni egy Rammstein rajongóval, hogy amit hallgat az nem igényes, ugyanígy fordítva. Eléggé sablon szöveg ez az igényesség dolog, kínotokban már nem tudtok mit kitalálni, mi? :D

Ezt pedig meleg szívvel ajánlom a figyelmetekbe: [link]

2012. dec. 26. 22:07
 25/33 anonim ***** válasza:

kedves előző válaszoló! az igényesség pothogy nem azon múlik, hogy kinek mi tetszik, hanem, hogy a zene milyen igényesen van megszerkesztve, vagy van-e mondanivalója.

nos, az lehet, hogy egy xy fan nem veszi észre, hogy amit hallgat az nem igényes. vagy csak figyelmetlenségből, vagy mert sosem hallgatott jobbat. nem attól lesz egy szám igényes, hogy sokan hallgatják. mert azt népszerűségnek hívják, és sajnos nagyon sok sz*r népszerű.

2012. dec. 30. 20:00
 26/33 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló, hát jó nagyot tévedsz. Előttem már írták, meg gondolom ma már ismered te is a munkásságait, bár nem hiszem, hogy nagyon. Szóval tudod, hogy tud a te értelmezésedben vett igényes számokat írni, nem is akármilyet. Sokkal jobbakat is, mint amik csak arról szólnak, hogy most milyen sz.r a világ és hogy milyen költőiek vagyunk (*khmMajkaköhm).

Másrészt a te értelmezésed hamis, mert akkor te Mozartot, Bachot, Vivaldit, Beethovent is igénytelen senkinek tartod. Miért, hiszen olyan dalokat komponáltak amihez nem tartozott szöveg, hát akkor a dalnak nincs túl sok mondanivalója, nem igaz? Ennyit ér az érvelés, egy buliszámnak nem az észosztásról kell szólnia mert az nevetséges lenne, nem ott a helye. A zenei alapján sérelmezed? :D Ugyan, az Pixa-hoz tartozik, ő pedig a nagyon megbecsült ember a szakmájában, Amerikában is járt a híres popzenészek stúdiójában (most fejből nem tudom, azt hiszem Beyoncé).

2012. dec. 30. 20:18
 27/33 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, én voltam előtted. lehet, hogy a klasszikus zenéknek, amiket említettél nincs szövegük, de mint én is említettem, IGÉNYES SZERKESZTÉS és mondanivaló. amúgy attól még, hogy nincs szöbege, lehet mondanivalója, te xD
2012. dec. 30. 22:51
 28/33 anonim ***** válasza:
Jólvan, látom a véleményem már nem tudod cáfolni.
2012. dec. 31. 17:27
 29/33 anonim ***** válasza:
Te kb ismersz 2 számot tőle, és azt hiszed te vagy az einstein, szóval hiteltelen az álláspontod is. Ezek a számok azért terjedtek el, mert erre a legfelkapottabbak az emberek, popzene, nem csak itt, külföldön is. A kb 100 másik számát meg nem ez a réteg, hanem másik hallgatja. Gondolom te is legalább 10-szer láttad a gangnam style-t, így álszent és demagóg a nagy "mondanivalókról" meg művésziességről papolni. Nem, nem csak ettől lesz egy szám igényes, ahogy már a verseknél sem csak a szöveg tartalma számított, hanem csomó más dolog, csak nem mind a barokk korstílusban. Bár fölösleges ebbe belemenni, gondolom megint egy baromsággal reagálsz az egészre.
2012. dec. 31. 17:41
 30/33 anonim ***** válasza:
hát te nem vagy valami barátságos. nem értem miért beszélsz arról, hogy einsteinnek hiszem magam, amikor te is. de gondolom most mind a ketten azt hisszük, hogy jól megmondtuk a másiknak, de a másik mindig reagál valami olyat aminek nem örölünk. és ennek csúnya veszekedés lesz a vége, azt hiszem igazam van. amúgy meg fluor minden, csak nem igényes.
2012. dec. 31. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!