Ki ismerte a régi Fluort?
a régebbi számai közül a mr. hilti és a striphop a kedvenceim.
Nos, nem hiszem, hogy 14-nél több lehetsz. Az, hogy stílust váltott, az nem azt jelenti, hogy "bu.zi". Én óriási Bereczki fan voltam, és folyton musicalt hallgattam. Aztán jött Fluor Tomi, és heteken belül óriásit változott a stílusom. De ugyanúgy 4 tanuló maradtam, és nem töltöm a fél napot a plázában. Csupán annyi, hogy megismertem egy embert, akinél közvetlenebb nincs. Visszakanyarodva: ő maradt ugyanaz az az ember, csak más a stilusa (mint én). Eddig is ilyen színes cuccokban járt, csak nem foglalkozott vele ennyire a média.
Akkor lecsicskáztad, most nem mindegy, hogy ez vagy az, ha a lényeg ugyanaz?
Attól, hogy a mostani slágereit nem csipázod, nem biztos hogy "csicska". Nőjetek már fel, könyörgök!
a régebbi számai közül a mr. hilti és a striphop a kedvenceim.
Nos, nem hiszem, hogy 14-nél több lehetsz. Az, hogy stílust váltott, az nem azt jelenti, hogy "bu.zi". Én óriási Bereczki fan voltam, és folyton musicalt hallgattam. Aztán jött Fluor Tomi, és heteken belül óriásit változott a stílusom. De ugyanúgy 4 tanuló maradtam, és nem töltöm a fél napot a plázában. Csupán annyi, hogy megismertem egy embert, akinél közvetlenebb nincs. Visszakanyarodva: ő maradt ugyanaz az az ember, csak más a stilusa (mint én). Eddig is ilyen színes cuccokban járt, csak nem foglalkozott vele ennyire a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!