Miért utáljátok ennyire Fluort?
Figyelt kérdés
Hisz ő egy annyira cukcsi pascsi és még a zenéje is jó. Tán csak nem irígyzségből?2012. szept. 2. 16:26
2/33 A kérdező kommentje:
Miért lenne szánalmas és buta? Indokold meg hamár ilyet állítasz róla.
2012. szept. 2. 16:54
3/33 anonim válasza:
A zenéjét nem szeretem. Szerintem nem néz ki jól . Twitteren azért követem , vicces dolgokat szokott kiírni . Ennyi.
5/33 A kérdező kommentje:
Csak kfikázni tudtok de rendesen indokolni nem.
2012. szept. 2. 18:01
6/33 anonim válasza:
Normális embernek nem kell elmagyarázni, hogy mi a baj ezzel a seeggfejjel.
8/33 anonim válasza:
Indok: Mert rossz a zenéje. "Eladtam magamat a médiának, mert pénzért rappelni még királyabb." Ahogy mondta.:) Elszállt magától totálisa, és ugyan olyan média sz.r lett mint a többi. Én is szerettem amíg ilyen poénos utca kölyök volt! De most már, ugyan. Fordulatból rúgnám bordán... Csak rá kell nézni! Tessék meg van indokolva, hogy kicsit élvezzem is a dolgot kérnék egy ellenérvet is.:D
Amúgy elég átlátszó kamu kérdés a cukcsi pascsi és a tán, hisz feltűnő volt.:D Ha nem, akkor egyél ólmot...xD
9/33 anonim válasza:
Amúgy honnan tudod, hogy olyan nagyon jó fej?:D Beszéltél vele egyáltalán, valaha is?:D
10/33 A kérdező kommentje:
Látom egyikőtök sem bírja megindokolni. Ez azt jelenti, hogy féltékenyek vagytok rá.
2012. szept. 2. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!