Miért kell folyton SP-t és Fluort szidalmazni?
De nézz meg egy régebbi nagy magyar énekest, pl. Zámbó Jimmyt. Lehet őt is fikázni, de akinek több száz dala van, arany-és platinalemezei, és rengeteg díjat nyert az már letett valamit az asztalra.
SP-nek hány száma is van? 10? És Fluorkának? 3? 4?
És ami a legfontosabb: Próbáld már meg összehasonlítani Jimmy hangját SP-jével...
Én azt nem értem, hogy ennyi erővel miért csak őket szidják.
Most kapásból tudnék mondani egy rakás ingyenélő celebet, akik sokkal jobban irritálnak Fluoréknál.
Voksán Virág, Dundika, Majka, az össze való világos, egy rakás tehetségkutatóból kikerült középszerű sztárocska.
és mégis örökké Fluort meg SP-t szidják. Sp-t egyáltalán nem szeretem. Fluor legalább valami egyedit csinált, ökörködik, hülyéskedik. Senki nem tolta előre, egyedül érte el azt, amit. Én személy szerint jókat röhögök az ökörségein. Nem állítom, hogy amit csinál, az zene, de kétségkívül egyedi. Egyébként interjúkban láttam már, és én nem úgy vettem észre, hogy nagyképű lenne, vagy el lenne szállva magától. Tulajdonképpen egész aranyos. És vidám. Ebben az országban meg úgyis annyi a depresszív ember (én is az vagyok sajnos), hogy elkél egy-két ilyen udvari bolond:) Én legalábbis így látom.
19/L
Én mindegyiket szidom :D
Kérdező: hogy irigykedjünk rá ha nem tett le semmit az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!