Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kell folyton SP-t és...

Miért kell folyton SP-t és Fluort szidalmazni?

Figyelt kérdés
Nem értem ilyenkor mi van az emberekben, ők is próbálnak talpon maradni ahogy mindenki más, miért kell sértegetni és lemelegezni? stb.. Elég embertelen viselkedés. Ha nem tetszik nem nézem. Nem vagyok SP rajongó, de már az agyamra megy a sok b..zizás, AIDSezés meg minden.

2012. jan. 29. 12:16
1 2 3
 21/22 hazi78 ***** válasza:
Irigy lennék Én erre a 2 b*zir?? Hát nektek elgurult pár gyógyszeretek...Még hogy jó példa Sp?? Egy önelégült barom állat. (úgy mondom ez hogy többször találkoztam vele élőben) (megjegyzem nem önakaratból) Azt meg hagyjuk már hogy ha nem tetszik ne hallgassuk. Nem is hallgatjuk. -_- Hogy Flour magától jött föl? Ti nem vagytok normálisak. A régi Fluoridot és Flour Filigrent bírtam de az új Fluor...Nem mondom hogy b*zi de valamiért elképesztően irritál......tudom is miért de már más kérdéseknél elmondtam/mondták szóval nem koptatom feleslegesen a billentyűzetet.
2012. aug. 2. 10:58
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem hallgatjuk őket,de tényleg a csapból is ők folynak.
2012. aug. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!