Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért irigykednek az emberek...

Miért irigykednek az emberek ilyen sokan SP-re és Fluor Tomira?

Figyelt kérdés

Itt a gyakori kérdéseken is állandóan betrollkodja valaki, hogy SP voltam, sziasztok! vagy Fluor Tomi voltam, sziasztok! Meg folyamatosan azt terjesztitek róla, hogy homoszexuális.

Miért zavar titeket annyira, hogy egy jóképű pasi (most ne menjünk bele, hogy az ide beírogató gizda kockák és a csúnya lányok szerint nem az, mert sokaknak tetszik) bejön ezernyi gyönyörű top 10es modellcsajnak és minden nap mást cuccol meg?

Arra lennék kíváncsi, hogy mi váltja ki az irigységet.

2012. aug. 30. 20:28
1 2
 11/12 chrishu ***** válasza:
100%

"A zenei teljesítményt pedig inkább határozza meg az, hogy mennyien szeretik, mint az hogy pár sznob mit gondol róla."

Már bocs kérdező de te egy gyökér vagy.

Kérdésedre válaszolva pedig nem utálom őket és nem is irigykedek rájuk. Ne törődöm velük.

2012. aug. 31. 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A zenei teljesítmény azt jelenti, hogy valaki mennyire tehetséges, mennyire jó a hangja, mennyire jó zenész és zeneszerző. Nem azt, hogy mennyire szeretik. Ugyanis az utóbbit népszerűségnek nevezik. És szerintem ez minden épeszű ember számára egyértelmű. Ha számodra nem, akk vagy valami nincs rendben, vagy kamukérést tettél fel. Amúgy én sosem szoktam leb*zizni őket. Fluort nem bírom. Se hangja, se tehetsége. Sp-t se szeretem, de ő legalább valamennyire tud énekelni. És ezt nem irigységből mondom, de egyik sem jóképű. (lány vagyok, szval erre amúgysem lehetek irigy) ennyi. :)

2012. aug. 31. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!