Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért irigykednek az emberek...

Miért irigykednek az emberek ilyen sokan SP-re és Fluor Tomira?

Figyelt kérdés

Itt a gyakori kérdéseken is állandóan betrollkodja valaki, hogy SP voltam, sziasztok! vagy Fluor Tomi voltam, sziasztok! Meg folyamatosan azt terjesztitek róla, hogy homoszexuális.

Miért zavar titeket annyira, hogy egy jóképű pasi (most ne menjünk bele, hogy az ide beírogató gizda kockák és a csúnya lányok szerint nem az, mert sokaknak tetszik) bejön ezernyi gyönyörű top 10es modellcsajnak és minden nap mást cuccol meg?

Arra lennék kíváncsi, hogy mi váltja ki az irigységet.

2012. aug. 30. 20:28
1 2
 1/12 rajcziz ***** válasza:
88%
Szerintem az ellenszenv oka egyáltalán nem az irigység (az én esetemben semmiképpen sem). Arról van szó, hogy ez a két "zenész" semmilyen komoly zenei teljesítményre nem képes.
2012. aug. 30. 20:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Mégis megélnek belőle, népszerűek, a koncertjeik teltházasak, miközben sok más rétegzenész alig éri el az 1000-es látogatottságot, miközben feltölti a youtubera a zenéjét amin gitározik vagy zongorázik. A zenei teljesítményt pedig inkább határozza meg az, hogy mennyien szeretik, mint az hogy pár sznob mit gondol róla.
2012. aug. 30. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem csak sajnálni lehet őket , egész jó rapperként kezdték a pályafutásukat (főleg Fluor, ugye Fluor Filigran művésznéven) aztán szépen lesüjjedtek a divatzenébe ,persze valszeg jól döntöttek , több a zseton , több a csaj , csak a Respect veszik el..
2012. aug. 30. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
senki sem irigykedik erre a két idiótára! Szerintem inkább lenézik őket
2012. aug. 30. 21:25
 5/12 rajcziz ***** válasza:
100%
A zenei teljesítmény éppen azért nem egyenlő a népszerűséggel, mert sem a rajongók száma, sem pedig néhány "sznob" (bár szerintem inkább normális ízléssel rendelkező ember) véleménye határozza meg, hanem szakmai kérdésről van szó.
2012. aug. 30. 21:45
 6/12 anonim válasza:
100%
Hé kérdezőkém!! Te tutko nem vagy 100 as :))
2012. aug. 30. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező!

neharagudj meg.. de semmi jogon nem feltételezheted ezt az állításod:most ne menjünk bele, hogy az ide beírogató gizda kockák és a csúnya lányok szerint nem az, mert sokaknak tetszik'' már csak azér se, mer biztos vagyok benne, hogy nem jártad végig az összes várost, falut, legelőt, tanyát, felhőkarcolot azér, hogy ezt kiderísd.

másik dolog nemkéne általánosítani... és még egy dolog ahogy leirtad, hogy mégis megélnek belőle meg sok koncertet adnak más zenészek meg seholsincsenek.. naigen.. csak itt az a baj, hogy nem mindegy az hogy hogyan lessz valaki híres,

lehet úgy hires valaki mint ők... a médiából ők folynak állandoan, ha az msn re felmegyek és a 'napi hirek' be kapásból valamelyikőjük szerepel benne... na ezt ők azok akik nem tettek le semmit az asztalra egyszerűen a média rakta oda őket ahol vannak...(igen most lehet izélni hogy megragadták a lehetőségeket meg blabla...hiába ragadják meg... megragadták meg.. csak tudod van aki beéri ezzel, hogy úgy lessz hires hogy nem tesz érte semmit.. szóval én ilyen védelmi beszédekkel nem álnék ki az biztos...

Nah eljutottunk azokhoz a zenészekhez akik alig birnak elérni valamit, miért is van ez?... talán azér mer ők nem akarnak médiazenekar lenni?... hiába kevesebben lássák őket, hiába kevesebben vannak a koncerten, hiába kapnak kevesebb lájkot a videóikra... de akkor is... ők azér kapják mer tudnak valamit! és nem azér mer még a csapból is ők folynak..

és arra rámondván hogy jóképűek nem mondanék semmit és erre tesemondhatod azt hogy jóképűek mivel IZLÉSEK ÉS POFONOK kinek mi a szép..

írigység.. még egy dolog.. Alapi István.. remélem tudod kiaz?.. vagynem? Edda zenekar szólógitárosa... és ő se birja őket.. na akkor ő is irigy?... gondolkozz mielött ilyen állításokat teszel. ő már akor ért valamit mikor fluor még taknyos volt.. na úgyhogy.. gondolkozzunk mielött ilyeneket feltételezünk,

nem megsérteni akarlak, szeressen mindenki amit akar, halgasson mindenki amit akar, más zenei izlését és mások által 'tisztelt' személyeket csúnya dolog szidni, én nem is teszem ...deh azér az ilyen kérdések felkavarják a port.

2012. aug. 31. 02:39
 8/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy megemlítettem a zenei teljesítményt. A kérdésem legfőképpen úgyis arra irányult, hogy miért csinálnak viccet a nemi identitásukból, mikor szemmel láthatóan maximum a biszex bélyeg amit rájuk lehetne sütni, mert fullos csajokat cuccolnak meg.

Ezek után minden, a teljesítményüket ért fikázás csak még menőbbnek tüntetik fel őket mert azt bizonyítja, hogy még le se kell tenni semmit az asztalra, elég népszerűvé válni és mindenki téged akar majd.

2012. aug. 31. 06:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Honnan tudod te ilyen rohadt biztosra, hogy miféle fullos csajokat "cuccolnak" meg?

Ez ugyanaz a szint, mint akik kijelentik, hogy melegek. Azt hiszem ezt csak ők tudhatják, arra, hogy nyilvánosan milyen csajokkal jelennek meg ne adj, sosem tudhatod, hogy egy ismert emberre a média akaszt egy szerepet, vagy tényleg ő az.

2012. aug. 31. 09:13
 10/12 rajcziz ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Rátapintottál a lényegre. Sajnos ma Magyarországon és a világ nagy részén nem kell semmit teljesíteni ahhoz, hogy valaki híres és népszerű legyen - de hangsúlyozom, ettől még nem lesz zenész vagy művész vagy akármi más. A sikerhez elég az, hogy a média felkarol valakit, beteszi mindenhová, és az elbutított nép mint egy szófogadó kisgyerek rögtön elkezdi őket szeretni. És szeretni fogja őket addig, amíg nem jönnek "újabb Fluorok és SP-k".

2012. aug. 31. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!